EUROLINK CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mööbli ja rauakaupade müügiga tegelev EUROLINK CAPITAL OÜ tuli, nägi ja võitis. Mõni kuu pärast ettevõtte registreerimist küündis käive juba 5,3 miljoni euroni.

EUROLINK CAPITAL OÜ: 5 miljoni teenimiseks pole töötajaid vaja

Mööbli ja rauakaupade müügiga tegelev EUROLINK CAPITAL OÜ tuli, nägi ja võitis. Mõni kuu pärast ettevõtte registreerimist küündis käive juba 5,3 miljoni euroni. Sama palju maksab näiteks Aktsiaselts Merko Ehitus Eesti hinnangul äripindadega korterelamu rajamine Tallinnas. Ettevõte pole aga mitte kunagi maksnud sentigi makse.
  • Asutatud: 2017. aasta märtsis
  • Käive 2017. aasta jooksul: 5,3 miljonit
  • Tasutud tööjõumakse 2017. aasta jooksul: 0 eurot
  • Ettevõtte juht: Jüri Urb
Jüri Urb on ettevõtluses kibe käsi olnud 1996. aastast saati. Praegu on ta lisaks EUROLINK CAPITAL OÜ-le veel 10 ettevõtte juhatuses, kus töötajaid kogu portsu peale arvel 6.  REVAL CONSULTING OÜ-s töötajaid ei ole, ettevõte on jätnud esitamata paar majandusaasta aruannet. Arvutite ja tarkvara hulgimüügiga tegelev DEFENDER TECHNOLOGY OÜ-s on töötajaid 3 ning ettevõtte eelmise aasta käive oli igati muljetavaldav 1,6 miljonit eurot. REVAL DESIGN OÜ-s oli eelmise aasta lõpus töötajaid 3, ettevõte tegeleb ärinõustamisega ning mullune käive oli 42 000 eurot. Töötajaid pole veel ettevõtetes BALTCOM GROUP OÜ, ESTONIAN DESIGN STUDIO OÜ, ROOSA PANTER OÜ, ESTONIAN DESIGN OÜ ja EUROOPA AMBULATOORSE REHABILITATSIOONI ASSOTSIATSIOON MTÜ. Urb on likvideerija osaühingus EUROLINK SALES, mis samuti pole suutnud ühte majandusaasta aruannet esitada. 278 000 euro suuruse käibe puhul pole ettevõte pidanud ühtegi maksu tasuma. Veel likvideerib ta osaühingut REVAL INKASSOTEENUSED JA ÕIGUSABI OÜ, mida kummitavad esitamata aruanded. EUROLINK CAPITAL OÜ käsi on teiste Urbi juhitud ettevõtetega võrreldes käinud ülihästi. Ehk leiab ettevõte ka töötajad ja hakkab tasuma makse. Seni pole asi sinnamaani jõudnud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

EUROLINK CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ eurolink capital on 2017. aastal loodud ettevõte, mille põhitegevuseks on mööbli, kodutarvete ja rauakaupade eksport.
ssb.ee
OÜ eurolink capital on 2017. aastal loodud ettevõte, mille põhitegevuseks on mööbli, kodutarvete ja rauakaupade eksport.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.