ERESUND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Taimed, need rohelised elukesed, mis kaunistavad meie maailma, on pidevalt ohustatud. Üks suurimaid ohte, millega taimed kokku puutuvad, on taimepatogeenid. Kui

Mis on taimepatogeenid?

Taimed, need rohelised elukesed, mis kaunistavad meie maailma, on pidevalt ohustatud. Üks suurimaid ohte, millega taimed kokku puutuvad, on taimepatogeenid. Kuid mis need täpselt on ja kuidas need mõjutavad taimede elu? Selles artiklis sukeldume sügavale taimepatogeenide maailma ja uurime, kuidas LOEWE aitab neid ära tunda ja ohjata.

Taimepatogeenid on mikroskoopilised organisme või nakkuslikud ained, mis põhjustavad taimedele haigusi. Need võivad hõlmata viirusi, baktereid, seeni, nematoode ja isegi muid taimi. Kui taimepatogeenid tungivad taimesse, võivad nad põhjustada erinevaid haigusnähte, nagu lehtede kollasus, närbumine, viljade deformeerumine ja isegi taimede surma.

Taimepatogeenid on põllumajanduse jaoks suur probleem, kuna nad vähendavad saaki, kvaliteeti ja tootlikkust. Need ohustavad toiduainetootmist, majandust ning ökosüsteemide tasakaalu. Lisaks võivad nad levida kiiresti ja kaugele, mõjutades mitte ainult üksikuid taimi, vaid ka terveid põldusid ja metsi.

LOEWE on pikaajaline liider kaubanduslike reagentide tootmises taimepatogeenide avastamiseks. Meie missiooniks on aidata põllumajandustootjatel, teadlastel ja taimekaitsevahendite kogukonnal tuvastada ja tõkestada taimepatogeenide levikut, kaitstes seeläbi taimi ja saake.

LOEWE on välja töötanud laia valiku seroloogilisi ja molekulaarseid diagnostikatooteid, mis võimaldavad taimedel ja taimepatogeenidel omavahel "suhelda". Kasutades tehnoloogiaid nagu ELISA, LOEWE®FAST kiirtestid, immunofluorestsentsanalüüs ja PCR, aitame tuvastada taimepatogeenide olemasolu enne, kui nad jõuavad tõsise haiguseni.

Meie tootevalik sisaldab reagente, mis suudavad avastada üle 150 erineva patogeense mikroorganismi, aidates põllumajandustootjatel ja teadlastel jääda sammukese võrra ees taimehaiguste levikust.

Taimepatogeenid on tõsine oht meie maailma rohelisele ilule ja toiduvarudele. Õnneks on LOEWE pühendunud nende ohjeldamisele ja taimede kaitsmisele. Meie tehnoloogilised lahendused aitavad ennetada ja diagnoosida taimehaigusi, võimaldades taimedel õitseda ja kasvada.

Kui soovite rohkem teada saada, kuidas LOEWE aitab tuvastada ja tõkestada taimepatogeene, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et jagada teadmisi ja leida parimaid lahendusi taimekaitsevaldkonnas. LOEWE - teie usaldusväärne partner taimepatogeenide vastu võitluses!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ERESUND OÜ tegevusaruanne 2022

Eresund OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on spetsialiseerimata hulgikaubandus (tegevuskood 46901). See tähendab, et ettevõte tegeleb erinevate kaupade hul
ssb.ee
Eresund OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on spetsialiseerimata hulgikaubandus (tegevuskood 46901). See tähendab, et ettevõte tegeleb erinevate kaupade hulgimüügiga, ilma et oleks spetsialiseerunud ühele kindlale kaubagrupile. Aruandeperioodil, mis kestis 01.01.2022 kuni 31.12.2022, oli ettevõtte peamine tuluallikas just nimetatud tegevus. Eresund OÜ majandusaasta aruande perioodi pikkus oli 12 kuud, mis on tavaline majandusaasta pikkus. Selle perioodi jooksul koges ettevõte kahjumit summas 9192 eurot. See tähendab, et ettevõtte kulud ületasid tulusid, mis on ettevõtte arengu algfaasis

Millega tegeleb ERESUND OÜ?

A. Le Coq on nimi, mis toob meelde palju enamat kui lihtsalt joogid - see on sümbol Eesti joogitööstuse võidukäigust alates 21. sajandi algusest. Ettevõte on se
ssb.ee
A. Le Coq on nimi, mis toob meelde palju enamat kui lihtsalt joogid - see on sümbol Eesti joogitööstuse võidukäigust alates 21. sajandi algusest. Ettevõte on selle aja jooksul läbinud hämmastava arengu, pakkudes laia valikut jooke, mis hõlmavad endas vett, mahlu, karastusjooke, energiajooke, spordijooke ja madala alkoholisisaldusega jooke, sealhulgas õlut, siidrit, long-drinki ja kokteile. A. Le Coq on kujunenud juhtivaks mahlade, spordijookide, siidrite ja pikkade jookide tootjaks. Viimase kümnendi jooksul on A. Le Coq teinud muljetavaldavaid investeeringuid tehnoloogiasse, seadmetesse,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.