HAPPY WORKPLACE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 12 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komme

HAPPY WORKPLACE OÜ hetkeolukord

Juba 12 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Happy Workplace OÜ tegutseb aastast 2017 ja pakub erinevaid personalijuhtimist toetavaid tooteid ja teenuseid. Ettevõttena oleme fookuse seadnud kaasavat juhtimist edendavate organisatsioonide toetamisele ja rahvatervisesse panustamise läbi selle. Pakume oma toodetele igakülgset tuge konsultatsiooni, protsessiarenduse, koolituste jm vajaliku näol.

HappyMe on töötajasõbralik karjääri- ja talendijuhtimise töövahend, mille abil saavad organisatsioonide juhid teada kui palju töötajate potentsiaali jääb kasutamata, selle tõttu, et inimesed on rahulolematud. Takistustest teadlikuks saamisel on seda töötajaid kaasates lihtne parandada ja heaolu ning pühendumist suurendada.

2022. aasta oli Happy Workplace OÜ jaoks edukas, kus meil õnnestus käivet üle kahe korra suurendada ning kliendiportfelli mitmekesistada.

Näiteks kaasasime enda kliendiks ettevõtte, kus töötajad asuvad mitmel kontinendil. Samuti on HappyMe klientide hulgas üha enam avaliku sektori ettevõtteid, nagu nt. Tööinspektsioon, Viljandi Haigla ja ka haridusasutusi.

Aasta jooksul töötasime välja uue brändi ja muutsime digikanalites visuaalset identideeti ning tegevussõnumeid. Edaspidi kasutame ka ettevõttena meist rääkides kaubamärgina meie peamise toote HappyMe nime. Ettevõte annab välja ka õnneliku töötaja märgist neile klientidele, kes on töötajaid kaasavalt asunud organisatsiooni arendama.

Meie meeskonnal on siiralt hea meel, et muutunud maailmas peavad Eesti tööandjad oma töötajate heaolu tähtsamaks kui eales varem. Oleme jälle sammukese võrra lähemal, et muuta Eesti õnneliku töötamise maaks.

2023. aasta jooksul keskendub Happy Workplace OÜ oma põhiteenuse ehk HappyMe arendamisele ja pakkumisele ning meeskonna suurendamisele, samuti arendustegevustele, mis klientide jaoks tegevuste planeerimisel ja info tõlgendamisel veelgi enam väärtust loovad.

Lisaks sellele keskendub HappyMe üha enam kliendikogemuse kujundamisele, et olla muutuva tööturu ja tööeluga kooskõlas. 2023 aastal on plaanis jätkata ka 2022 lõpus algust tehtud HappyMe Hub seminaride sarjaga, mille fookuseks on olulistest ja vähe käistletutest juhtimisteemadest rääkimine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks on töökoha heaolu oluline organisatsiooni tulemuslikkusele?

Töökoha heaolu ei ole enam luksus, vaid vajadus ettevõtetele, kes soovivad tänases konkurentsirikkas keskkonnas edukad olla. See hõlmab tööelu erinevaid aspekte
ssb.ee
Töökoha heaolu ei ole enam luksus, vaid vajadus ettevõtetele, kes soovivad tänases konkurentsirikkas keskkonnas edukad olla. See hõlmab tööelu erinevaid aspekte, alates töötajate füüsilisest ja vaimsest tervisest kuni nende emotsionaalse ja sotsiaalse heaoluni. Heaolukultuur võib viia töötajate suurema kaasatuse, kõrgema tootlikkuse ja olulise tööjõu voolavuse vähenemiseni. Uuringud on järjekindlalt näidanud, et töötajad, kes tunnevad, et nende eest hoolitsetakse, on mitte ainult produktiivsemad, vaid ka tõenäolisemalt jäävad oma tööandja juurde. Heaolukultuuri edendades võivad ettevõtted

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.