MEHPAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Haagistega seotud hooldus ja remont on oluline osa transpordiettevõtte tegevusest. Meie ettevõte pakub professionaalset täishaagiste ja poolhaagiste hooldust ja

Haagiste hooldus ja remont - Teie usaldusväärne partner haagiste korrashoiuks ja parandamiseks

Haagistega seotud hooldus ja remont on oluline osa transpordiettevõtte tegevusest. Meie ettevõte pakub professionaalset täishaagiste ja poolhaagiste hooldust ja remonditeenust, et tagada teie sõidukite optimaalne töökindlus ja ohutus. Oleme spetsialiseerunud haagiste hooldusele ja remondile ning pakume laias valikus teenuseid, mis vastavad teie vajadustele.

Regulaarne hooldus ja igapäevased remonditööd on olulised, et tagada teie haagiste sujuv toimimine. Meie kogenud meeskond viib läbi põhjalikke hoolduskontrolle, teostab vajalikke hooldustöid ning jälgib kriitilisi komponente, et ennetada võimalikke probleeme. Regulaarne hooldus aitab pikendada haagiste eluiga, vähendada ootamatute rikete riski ning tagada haagiste ohutuse ja usaldusväärsuse.

Kui teie haagis vajab suuremaid remonditöid, saate meie abiga kapitaalremonti teostada. Meie spetsialistid omavad põhjalikke teadmisi ja oskusi erinevate haagistüüpide remondiks ning suudavad tegeleda ka keerukate remonditöödega. Olgu tegemist veoautos või veoauto järelvedamiseks kasutatavate haagistega, meie meeskond tagab, et teie sõidukid saavad vajalikud parandused ja taastatakse tipptasemel.

Rehvitööd on oluline osa haagiste hooldusest. Pakume professionaalset rehvivahetust, tasakaalustamist, rehviparandust ja uute rehvide paigaldust vastavalt teie vajadustele. Heas korras rehvid tagavad haagiste optimaalse jõudluse, kütusesäästlikkuse ja ohutuse.

Tentide parandamine on veel üks teenus, mida pakume. Kui teie haagise tendid on kahjustatud või vajavad remonti, saate meie abiga need taastada. Meie kogenud meeskond omab oskusi ja kogemusi tentide parandamiseks, et tagada haagiste koormakatte tugevus ja vastupidavus.

Kui teil on vaja avariijärgset taastamist või kindlustustöid, oleme teile usaldusväärseks partneriks. Oleme koostöövalmid kõigile Eestis tegutsevatele kindlustusseltsidele ning aitame teil läbi viia remonditöid pärast avariid või kindlustusjuhtumit.

Lisaks pakume ka lisaseadmete paigaldust, näiteks tulede paigaldust ja muud tarvikud vastavalt teie vajadustele. Meie keevitustööd ja ümberehitused tagavad, et saame kohandada haagiseid vastavalt teie spetsiifilistele nõudmistele.

Lisaks hooldusele ja remondile pakume ka tehnoabi- ja puksiiriteenust. Kui teie haagis jääb teel hätta, võite meie meeskonna abile loota. Tagame kiire ja usaldusväärse abi, et saaksite oma äritegevust takistusteta jätkata.

Oleme teie püsiklientidele eelisjärjekorras teenindamiseks valmis. Teie rahulolu on meie prioriteet ning teeme kõik endast oleneva, et pakkuda teile kiiret, professionaalset ja usaldusväärset teenust.

Kokkuvõttes oleme teie usaldusväärne partner haagiste hoolduse ja remondi valdkonnas. Meie kogenud meeskond tagab, et teie haagised on alati heas korras, ohutud ja töövalmis. Võtke meiega ühendust ja usaldage meile oma haagiste hooldus ja remont!


Rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MEHPAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mehpar on ettevõte, mis on spetsialiseerunud veoautode hooldusele ja remondile. Selle põhitegevus hõlmab laia valikut teenuseid, alates regulaarsest hoolduse
ssb.ee
OÜ Mehpar on ettevõte, mis on spetsialiseerunud veoautode hooldusele ja remondile. Selle põhitegevus hõlmab laia valikut teenuseid, alates regulaarsest hooldusest kuni keerukate remonditöödeni, mis nõuavad kõrgelt kvalifitseeritud spetsialiste ja tipptasemel seadmeid. OÜ Mehpar on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, pakkudes klientidele kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad nende vajadustele ja ootustele.2021. aastal teenis OÜ Mehpar müügitulu 141 tuhat eurot. See näitaja on oluline, kuna see peegeldab ettevõtte majanduslikku tervist ja kasvupotentsiaali. Müügitulu on

Veokite hooldus ja remont

Veokite hooldus ja remont on äärmiselt oluline osa igasuguse transpordiettevõtte tegevuses. Meie ettevõte on spetsialiseerunud veokite hooldusele ja remondile n
ssb.ee
Veokite hooldus ja remont on äärmiselt oluline osa igasuguse transpordiettevõtte tegevuses. Meie ettevõte on spetsialiseerunud veokite hooldusele ja remondile ning pakume kvaliteetseid teenuseid, mis aitavad teie sõidukeid alati parimas seisukorras hoida. Olgu tegemist regulaarse hoolduse, keeruka remonditöö või masinapargi haldamisega - meil on teadmised, oskused ja kogemused, et vastata teie vajadustele. Regulaarsed hooldused veokitele on vundament, mis tagab teie sõidukite pikaajalise tõrgeteta töö. Meie spetsialistid viivad läbi põhjalikke kontrollimisi, teostavad vajalikke hooldustöid ja

Rasketehnika hooldus ja remont

Rasketehnika hooldus- ja remonditeenuste pakkumisel oleme eriti kogenud, kuna selles valdkonnas kunagi alustasime. Meie eksperdid on erinevate masinate ja seadm
ssb.ee
Rasketehnika hooldus- ja remonditeenuste pakkumisel oleme eriti kogenud, kuna selles valdkonnas kunagi alustasime. Meie eksperdid on erinevate masinate ja seadmete remondi- ja hooldustööde suhtes tähelepanelikud ning püüavad läbi viia tööd võimalikult kiiresti ja efektiivselt. Kõikide meie tööde kvaliteet on meie kliendile garanteeritud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.