METALL LEADER PRODUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
METALL LEADER PRODUCTION OÜ torkab ühteaegu silma nii halva kui hea poolest. Ettevõttel on üleval mürakas maksuvõlg, samas on tegevusega alustatud, inimesed töö

METALL LEADER PRODUCTION OÜ: algus veab rappa

METALL LEADER PRODUCTION OÜ torkab ühteaegu silma nii halva kui hea poolest. Ettevõttel on üleval mürakas maksuvõlg, samas on tegevusega alustatud, inimesed tööle võetud ja tehtud korralik käive.
  • Asutatud: 2017. aasta novembris
  • Käive 2018. aasta I kvartalis: 696 654 eurot
  • Töötajate arv: 104 inimest
  • Maksuvõlg: 353 037 eurot
  • Juht: Arnold Suits
Maksuvõlg on hakanud kogunema esimesel võimalusel - kolm kuud pärast ettevõtte registreerimist. Praeguse seisuga kuluks maksuvõla tasumiseks pool käibest. Kas tegemist on alguse raskustega? Kas siis, kui METALL LEADER PRODUCTION OÜ on õige hoo sisse saanud, suudab ta asjad korda ajada? Ettevõtte käive on eelmise aasta viimase kvartaliga võrreldes kasvanud poole miljoni euro võrra  103 552 euro pealt 696 654 euroni. METALL LEADER PRODUCTION OÜ juht Arnold Suits on ka INTEREXPO OÜ juhatuses, mis on jätnud esitamata 2 majandusaasta aruannet. See muudab aga kogu asja kraadi võrra murettekitavamaks! METALL LEADER PRODUCTION OÜ tegeleb Loksal metallkonstruktsioonide ja nende osade tootmisega. Mõne tuhande elanikuga linnas on veel teinegi ettevõte - MARSALIS METALL OÜ, mis täpselt samas valdkonnas konkurentsi pakub.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.