HANSALES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 541 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

HANSALES OÜ hetkeolukord

Juba 541 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Hansales OÜ on 2018 aastal loodud ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on puidu ja puittoodete müük. Peamine müügiartikkel on puidust voodid.

Tulud, kulud, kasum 2022 aastal oli ettevõtte müügikäive 2 408 789 eurot. Müük Eestis oli 0,14 % ja müük teistesse riikidesse 99,86%.

Kaupade ja teenuste kulud olid 2 276 442 eurot. Tegevuskulud olid 27 362 eurot.

Ettevõtte 2022 aasta puhaskasum oli 105 201 eurot.

Personal 2022 aastal ei olnud ettevõtes palgalisi töötajaid.

Ettevõte ostab sisse erinevaid müügi-ja vahendusteenuseid.

Eesmärgid 2023 aastaks

Hansales OÜ 2023 aasta peamiseks eesmärgiks on laiendada tootevalikut ja suurendada müügimahtu Euroopas.

Lisaks mööblitootmisele tegeleme ka disainmööbli välja arendamisega. Tahame pakkuda tänapäevaseid parimaid tooteid nind sestap rakendame rangeid nõudeid tootmisprotsessis ning kogu tootesortimendi kvaliteeti kontrollime Eestis.

Tuleval aastal soovime aktiivselt tegeleda lao- ja tootmishoone leidmisega ning omaenda transpordilogistika korraldamisele.

Omame enda müügiketti Euroopas ja Skandivaanias, mis aitab saavutada seatud eesmärgid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.