BONDKICK USALDUSFOND UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

BONDKICK USALDUSFOND UÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

BONDKICK USALDUSFOND navigeerib osavalt investeerimismaastikul, haarates kinni võimalustest nii võla- kui ka mezzanine-valdkonnas.

Meie rahandusmaailma kujundamise kirg on toonud kaasa märkimisväärseid edusamme aastate jooksul, mis peegeldub meie 2022. aasta saavutustes.

2022. aasta varade mustris on selgeid märke fondi tegevuse kasvust ja laienemisest. Meie likviidsuspositsiooni vähenemine näitab, et oleme suunanud rohkem vahendeid investeeringutesse: meie raha positsioon langes 263 263 eurolt 47 148 eurole, andes märku sellest, et me kasutasime aktiivselt võimalusi ja investeerisime tagasisaadud vahendid.

Meie finantsinvesteeringute portfell on olnud eriti aktiivne. Selle aasta jooksul suurendasime oma finantsinvesteeringuid erinevatesse varaklassidesse, mille tulemusena lühiajalised finantsinvesteeringud kasvasid 193 320 eurolt 453 168 eurole. Samuti laenasime lühiajaliselt rohkem raha, suurendades oma nõudeid ja ettemakseid 8 405 eurolt 231 135 eurole, mis aitas meil mitmekesistada oma portfelli ja optimeerida tulusid.

Kui vaadata pikaajalisi finantsinvesteeringuid, siis need on samuti näidanud head kasvu. Pikaajalised finantsinvesteeringud kasvasid 302 589 eurolt 709 306 eurole, kajastades meie strateegiliste valikute tulemust ja pikemaajaliste investeeringute kvaliteeti. Meie pikaajaliste võlainvesteeringute portfell on samuti paisunud, ulatudes 336 209 eurolt 788 117 euroni.

Aasta teine oluline verstapost oli kohustuste vähendamine. Tänu oskuslikule finantsjuhtimisele ja strateegilistele otsustele vähendasime kõik oma võlad, nii lühiajalised kui ka pikaajalised. Oleme edukalt muutnud võla omakapitaliks ja lisanud fondile 2022. aastal kapitali juurde.

Oleme kulutanud -204 285 eurot fondivalitsemise teenustele, investeerides aktiivselt oma fondi juhtimisse ja kasvu. See tähendab, et kuigi fond teenis finants- ja intressitulu, suunati see kasum fondi juhtimisse, jättes fondi enda kasumi nulli.

BONDKICK USALDUSFOND jätkab oma teekonda, hoides silma peal tulevikus avanevatel võimalustel. Juhatuse hinnangul usaldusfond on jätkuvalt tegutsev ühing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.