CHAMPCHAMBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sel ajal kui Sotsiaaldemokraatlik erakond võitleb alkoholi tarbimise vastu, on erakonna juhatuse liige Ivari Padar otsustanud hakata vastupidises suunas sõudma.

CHAMPCHAMBER OÜ: Ivari Padar hakkab alkoholikaupmeheks

Sel ajal kui Sotsiaaldemokraatlik erakond võitleb alkoholi tarbimise vastu, on erakonna juhatuse liige Ivari Padar otsustanud hakata vastupidises suunas sõudma.  Märtsis on ta asunud juhtima CHAMPCHAMBER OÜ-d, mis tegeleb alkoholi hulgimüügiga.
  • CHAMPCHAMBER OÜ on asutatud 2018. aasta märtsis
  • Juht: Ivari Padar
Padar on tuntud kui maamehest poliitik. Täna on tal juhtida veel IVARI PADAR VÕISILMA TALU FIE, mis on ajast maas aruandlusega. Ka VÕISILMA PUHKUSE OÜ, kus Padar on ainuke juhatuse liige, on jätnud esitamata juba 2 majandusaasta aruannet. Käivet pole kummalgi firmal olnud aastaid. Padari VÕISILMA MUUSEUM MTÜ on suutnud küll aruandlusega asjad korras hoida, aga suuremat asja äri ajamist seal ei ole. NAVI JÄRVED SA on samuti pikemalt tukkunud. Ehk aitab CHAMPCHAMBER OÜ püüda kaks kärbest ühe hoobiga. Esiteks on selge, et alkohol läheb Eesti inimestele korda ning sestap on see ka hea võimalus äri ajada. Teiseks, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna populaarsuse languses süüdistatakse just karmimat suhtumist alkoholi. Kui aseesimees ja endine juht kesvamärjukesega kauplema hakkab, võib see äkki populaarsust tõsta?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

CHAMPCHAMBER OÜ tegevusaruanne 2022

ChampChamber OÜ loodi 19.03.2018.a.  Ettevõtte põhitegevusalaks on alkoholijookide hulgi- ja jaemüük. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.
ssb.ee
ChampChamber OÜ loodi 19.03.2018.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on alkoholijookide hulgi- ja jaemüük. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

BLANC DE BLANCS VINTAGE’d 22. veebruaril kl 18.00 Mulligaleriis

Vabariigi aastapäeva eel, 22. veebruaril algusega kl 18.00 naudime Mulligaleriis imelisi BLANC DE BLANCS šampanjasid. Pidades hellalt meeles kodumaa lähenevat s
mulligalerii.ee

Sõbrapäeva nädalal raamat ŠAMPANJAGA OLEN MA RÕÕMUS soodushinnaga!

Sõbrapäeva nädalal on raamat “Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust!” soodushinnaga 30.- eurot (tavahind 35.- eurot). E-poes alg
mulligalerii.ee

Mulligalerii Raamatuklubi uus hooaeg alustab 17. jaanuaril

Mulligalerii Raamatuklubi alustab uue hooajaga 17. jaanuaril, kui Mulligaleriis on külas tunnustatud etiketikoolitaja Erika Kolbakov, kes tutvustab huvilistele
mulligalerii.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.