DERVALRESEARCH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritu

DERVALRESEARCH OÜ hetkeolukord

Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

MISSIOON

DervalResearch OÜ missioon on aidata meie klientidel kujundada inim- ja planeedisõbralikke tooteid ja teenuseid, võttes omakorda arvesse nende klientide sensoorset, hormonaalset ja füsioloogilist mitmekesisust.

TEGEVUS 2022. aastal laekus DervalResearch OÜ tuludest 97% teadus- ja 3% koolitustegevustest, mille eesmärk on aidata ettevõtetel inimeste käitumist ja eelistusi mõista, prognoosida ja nendega kohaneda.

Teadustegevus. 2022. aastal laekus ettevõtte tuludest 97% teadustegevusest (2021. aastal 92%). Prantsuse Haridus- ja Teadusministeerium on läbiviidud teadustegevused meditsiiniteaduste valdkonnas juba ametlikult uuenduslikeks tunnistanud. Uute klientide hulka kuulub näiteks

Deloitte. Mõningal määral piirasid äritegevuse edendamist COVID-19-st tingitud reisipiirangud.

Koolitustegevus. 2022. aastal laekus ettevõtte tuludest 3% koolitustegevusest (2021. aastal 8%). Ettevõtte koolitustegevus toimus klientidele nagu Nestle veebis spetsiaalse FrameVR-i ruumiga Metaverse'is ning koostöös Springer Nature ja Iversityga välja töötatud veebikursuse „The

Science of Colors“ („Värvide teadus“) kaudu. Teised juhtidele suunatud koolitused hõlmasid neuroteaduste alast juhtimiskursust Pariisi

Sorbonne ärikoolides, ICHECis ja INSEECis.

MÕJU

Sotsiaalsed ja keskkonnaalased eesmärgid. DervalResearch OÜ sotsiaalseks ja keskkonnaalaseks eesmärgiks on luua kaasavam ühiskond, kus erineva sensoorse, hormonaalse ja füsioloogilise profiiliga inimesed leiavad neile kohandatud tooteid ja teenuseid, aidates samas meie klientidel neid kogemusi eetilisel ja vastutustundlikul moel kujundada ning enda süsiniku jalajälge vähendada. Ettevõte pühendab aega ja teeb jõupingutusi ka inimeste neuroloogilise mitmekesisuse propageerimiseks ning uuringute läbiviimiseks parema immuunsüsteemi ja krooniliste haiguste ennetamise nimel. 2022. aastal alanud B Corporation-i sertifitseerimisprotsess oli edukas: DervalResearch OÜ-l on B Corp™ sertifikaat ning ettevõte vastab kontrollitud sotsiaal- ja keskkonnatoime, vastutuse ja läbipaistvuse kõrgetele standarditele.

Keskkond. 2022. aastal oli ettevõtte süsiniku jalajälg 4,2 t (2021. aastal 4,9 t) ning sellest moodustasid 0% vahetust tegevusest tulenevad otseheited ehk 1. valdkonna heited (2021. aastal 0%), 96% sisseostetavast energiast tulenevad kaudsed heited ehk 2. valdkonna heited (2021.

aastal 39%) ja 4% äritegevusega, näiteks ärireiside ja IT-serveritega seotud muud heited ehk 3. valdkonna heited (2021. aastal 61%). 2022.

aastal pärines 96% heidetest elektrist ning 100% kasutatavast elektrist pärines taastuvatest energiaallikatest toodetud energiast (taastuv- ja päikeseenergia), mis tõi ettevõtte lähemale süsinikuneutraalsusele. 2023. aastal on eesmärk jätkata taastuvenergia kasutamist ja piirata ärireiside hulka, et vähendada süsiniku jalajälge 5% võrra.

2022. aastal tehti 87% ettevõtte kulutustest sõltumatutele kohalikele tarnijatele (2021. aastal 37%). 2023. aastal on kavas säilitada tasakaalustatud ökosüsteem sõltumatute kohalike tarnijatega ning arendada koostööd sõltumatute vähemusosalusega tarnijatega.

Kliendid. 2022. aastal osalesid DervalResearchi kliendid ärireiside hulga ja kestuse vähendamises. 2023. aastal on eesmärk ärireiside arv jätkuvalt väike hoida (veeta ärireisidel alla 10% öödest) ja säilitada samal ajal kõrge kliendirahulolu, kusjuures seda punkti hakatakse regulaarselt koos jälgima.

Kogukond. 2022. aastal pühendas DervalResearchi juhatus 5% oma ajast uuringute läbiviimisele inimkonna üldise hüvangu nimel. Inimkonna üldise hüvangu nimel läbi viidud uuringud hõlmasid mikrobioomi ja krooniliste haiguste uurimist. 2023. aastal on DervalResearchil kavas pühendada 6% ajast immuunsüsteemi tõhustamise nimel mikrobioomi, käitumist ja eelistusi käsitleva uurimisprogrammi tulemuste viimistlemisele ja avaldamisele.

2022. aastal esitles DervalResearch uurimistöö tulemusi kuulmisprofiilide ja muusikaliste eelistuste ning sotsiaalmeediakäitumise alal olulistel rahvusvahelistel konverentsidel, näiteks New Yorgis toimunud konverentsil „Audio Engineering Society“ ja San Joses toimunud konverentsil „IEEE Digital Privacy and Social Media Symposium“. 2022. aasta aprillis andis Springer Nature välja raamatu "The Right Sensory Mix“ teise väljaande.

Juhtimine. DervalResearch on võtnud kasutusele sidusrühmade kaasamise mudeli ja igal aastal toimuvale juhatuse koosolekule on nüüd oodatud ka üks mitteomanikust külalisliige, kes esindab suuremat hulka sidusrühmi.

Töötajad. DervalResearchi tegevus viidi läbi asjatundjatest töövõtjate, ekspertide, praktikantide ja tarnijate toel. 2022. aastal sooritasime 13% ostudest ettevõtetest, milles on enamusosalus naistel (2021. aastal 18%). 2023. aastal on eesmärk suurendada seda protsenti 5% võrra ning säilitada pikaajaliste töövõtjate, praktikantide ja tarnijate neuroloogiliselt mitmekesine ja kaasav talendibaas.

2023. aastal ootavad ees uued uuringukliendid, DervalResearch OÜ kampaania B Corp kuu raames, sidemete tugevdamine B Corpi, Eesti ja e-residentsuse ökosüsteemidega ning prof Dervali uue Springer Nature’i avaldatav raamat „Frontiers in Product Innovation Strategy“, mille tuludest rahastatakse DervalResearchi poolt üldise hüvangu nimel läbiviidavat mikrobioomiteemalise uurimistööd.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.