ENDER TURING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 530 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

ENDER TURING OÜ hetkeolukord

Juba 530 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ender Turing OÜ asutati 2018. aasta mais.

2022. aastal moodustas osaühingu Ender Turing OÜ müügitulu 149 805 eurot.

2023.a. planeeritakse samad põhitegevusalad ja realiseerimise kasv.

2022. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

Osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist või vähem kui seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus. Järgmisel aastal on plaanis realiseerimise kasv ning netovara peab vastama Äriseadistiku nõuetele.

ENDER TURING – 2023-2025 plaan

SISSEJUHATUS

Ender Turing OÜ on tehisintellektiga innovatiivne tarkvara kui teenus. Innovatsiooni süvatehnoloogia startup olemus nõuab välist kapitalisüsti teadus- ja arendustegevuseks, et moodustada intellektuaalomandit ja müüa sellel põhinevat tarkvara.

Ettevõte pakub Euroopas finantsteenuste, tervishoiu ja kiiresti kasvavatele IT-ettevõtetele müügi- ja klienditeeninduse tulemusanalüüsi lahendust ning siseneb USA turule.

Eesmärgid: n 2023. aasta lõpuks 372 000 eurot aastas korduvat tulu n 2024. aasta lõpuks 720 000 eurot aastas korduvat tulu n 2025. aasta lõpuks 1500000 eurot iga-aastast perioodilist tulu n saada veel 50 klienti Euroopas ja USA-s n saada 40% tulust SMB klientidelt USA-s ja 60% Euroopas

BREAK EVEN POINT 2024. aasta aprillis saavutab Ender Turing 50 000 euro suuruse igakuise korduva tulu ja 47 000 igakuise kuluga kasumiläve.

Ka ilma välise kapitalita saavutab ettevõte kasumlikkuse, ilma et igal kuul raha otsa saaks.

KAPITAL

I. Ender Turing sai 2022. aastal kapitali konverteeritavate võlakirjade lepingute pealt.

Konverteeritav laen summas 110000 eurot konverteeritakse ettevõtte aktsiateks 03.11.2023 vastavalt lepingujärgsele tähtajale.

Konverteeritav laen summas 206631 eurot konverteeritakse ettevõtte aktsiateks 16.01.2024 vastavalt lepingu tähtajale.

FONDIRAKENDUS

Käimasoleva rahastamisvooruga on kapitali plaanis kasutada müügiks, tooteturunduseks ja tooteteemalise plaani täitmiseks.

Minimaalne suurus: 1,5 miljonit eurot: n Müük - 346 000 eurot n Tooteturundus - 650 000 eurot n Tooteteemalise plaan - 504 000 eurot

Maksimaalne suurus: 2,25 miljonit eurot n Müük - 519 000 eurot n Tooteturundus - 975 000 eurot n Tooteteemalise plaan - 756 000 eurot

RISKID

Konkurentsi ja uutele turgudele sisenemisega seotud riskid. Tegutseme konkurentsiturul. Kuna meie eesmärk on laieneda uutele turgudele (USA, Lääne-Euroopa riigid), need võivad meie ettevõttele esitada uudseid väljakutseid konkurentide seas silma paista. Oleme teadlikud ka tõsiasjast, et kogu maailmas võib turundamine olla kulukam kui praegustel turgudel. Rahaliste vahendite võimalikult tõhusaks kasutamiseks rakendame hüpoteeside kiireid teste.

Reguleerimisega seotud riskid. Kuna teeme koostööd pangandus- ja finantsteenuste ettevõtetega, kes töötlevad oma töötajate ja klientide vestlusi, võime uutes riikides täita uusi turvalisuse ja vastavuse eeldusi. Jälgime ELi tehisintellekti seadust, et katta võimalikult kiiresti vajalikud sertifikaadid.

Otsemüügiga seotud riskid. Kuna suur osa meie tuludest tuleb otsemüügist, võib USA-s müügimeeskonna loomisel tekkida suuri kulutusi, mis toob kaasa vajaduse lisafinantseeringu järele.

Selleks hakkame kõiki protsesse üles ehitama praeguse töötaja ja töövõtja komplektiga Euroopast, et seejärel sealt regioonist tulu saades USA-sse üle kanda.

Tuleviku rahastamisvajadusega seotud riskid: Eeldame vajadust omakapitali rahastamise järele tulevikus, kui me seda ei suuda tagada, võib meie kasv pidurduda. Kuid peame ka plaani, kuidas 2024.

aasta aprillis ilma välisfinantseerimiseta kasumlikuks saada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.