VEOKIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 898 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommente

VEOKIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 898 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 39 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas OÜ Veokikeskus oma traditsioonilistel tegevusaladel - veokitele, bussidele, kaubikutele, haagistele ning pealisehitustele kvaliteetset ning usaldusväärset remonditeenust pakkuva teeninduskeskusena. Olles MAN Truck & Bus SE Eesti importööri OÜ

Keil M.A. volitatud service-partner on kindlasti üheks tähtsamaks valdkonnaks MAN sõidukite järelteeninduse kohustuste täitmise ning garantiiküsimuste lahendamise osas Lõuna - Eestis. Väga oluliseks ülesandeks oli ennast selgelt positsioneerida universaaltöökojana, mis teenindaks ka teist marki raskeveokite, haagiste ja tarbesõidukite tootjate toodangut. Sellel suunal oli määrava tähtsusega kliendibaasi suurendamine ning selle läbi ka ettevõttele stabiilse kliendibaasi ja müügitulu tagamine. Eeskätt tänu ettevõtte sisemiste tööprotsesside muutmisele, oleme suutnud rohkem ja kvaliteetsemalt kliente teenindada ning samas muutunud ka selgelt efektiivsemaks. Meie klientidele on töökojateenuste kiire kättesaadavus kõige olulisem kriteerium. Remondiaegu saame broneerida reeglina järgmiseks päevaks, kuna hoolduskeskuse pind ning sisseseade seda edukalt võimaldab.

Teatavasti mõjutasid koroonaviiruse piirangud meid kõiki ja kindlasti mõjutas see ka ettevõtte majandustulemusi, kuid vaatamata sellele suutsime müügitulu oluliselt kasvatada. 2022. majandusaastal oli ettevõtte müügitulu 602 000 eurot (2021. aastal 489 900 eurot) ja suurenes eelneva aastaga võrreldes 112 000 eurot ehk 23%. Tulemus on stabiilselt kasvav.

Ettevõtluskeskkonda on viimase kolme aasta jooksul oluliselt mõjutanud nii COVID-19, 2022. aasta veebruaris alanud Venemaa sõda Ukraina vastu, väga kõrge inflatsioon, aina tõusvad intressimäärad, energiahindade ülikiire ja suur tõus ning viimastel kuudel maailma pangandussektoris valitsenud mõnetine ebastabiilsus. Majanduse ebakindlus sunnib protsesse ümber mängima ning mõtlema optimeerimise võimalustele, tagamaks ettevõtte likviidsuse ja tegevuse jätkusuutlikkus. Ebakindel aeg sunnib paratamatult seniseid ärimudeleid üle vaatama ning kohanduma, et uute väljakutsete ja klientide nõudluses toimunud muudatustega toime tulla.

OÜ Veokikeskus on jätkuvalt maksejõuline, piisavate varadega ja kindlatel turupositsioonidel tegutsev tegus ettevõte, kes on kinnitanud oma konkurentsivõimet, jätkusuutlikkust ja sotsiaalset stabiilsust ka majandusliku surutise oludes. Ettevõte hindab ausat äri ja pingutab usaldusväärseks ja stabiilseks tööandjaks olemise nimel.

2022. aastal toimus oluline muudatus ettevõtte omanike struktuuris. Muudatuste tulemusena osteti välja Saksamaa osanik ja tänaseks kuulub ettevõte 100% Eesti omanikele. 2022. aasta lõpuks suutsime ettevõttes läbiviidud muudatuste ja tegevustega jõuda arvestatavasse jooksvasse kasumisse. Peamiseks eesmärgiks oli kliendibaasi laiendamine ja hoidmine ning ettevõtte arendamine. Müügitulu näitab ettevõtte suurust ja analüüsides tuleb vaadata selle dünaamikat viimastel aastatel - trend on olnud kiiresti kasvava ja stabiilse iseloomuga. Ettevõtte heast käekäigust annab tunnistust stabiilne rahavoog.

2023. aastal jätkame tavapärase tegevusega ja võtame kasutusele meetmed omakapitali taastamiseks - katta kahjum tulevase kasumi arvelt.

Oleme seadnud eesmärgiks kvaliteedi ja käibe kasvu läbi uute klientide ja koostööpartnerite lisandumise. Jätkame meile seni edu toonud strateegiaga, ent veelgi suurema ambitsiooniga.

Klientide professionaalne teenindamine on meile väga oluline ning seetõttu oleme ka 2023. aastal suurendamas hoolduskeskuses kasutatavat seadmete ning spetsiaaltööriistade parki, seda eeskätt vajadusest teenindada suuremas mahus piirkonda lisandunud MAN linna- ja maakonnaliini bussidele ning MAN TGE kaubikute osas.

Viimased kaks aastat oleme aktiivselt teinud tihedat koostööd Tartu VOCO ametikooliga, pakkudes õpilastele praktikakohti ning viies läbi tegevusvaldkonda tutvustavaid infopäevi.

Peamised finantssuhtarvud: peamised finantssuhtarvud: ühik 2022 2021 koguvara käive kordades 2,94 3,58 müügitulu kasu % 22,93 25,15 lühiajaliste kohustuste kattekordaja kordades 0,76 0,56 rahakordaja kordades 0,52 0,10

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: koguvara käive (kordades) = müügitulu / koguvara müügitulu kasv (%) = (selle aasta müügitulu - eelmise aasta müügitulu) / eelmise aasta müügitulu *100 lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused rahakordaja (kordades) = raha ja raha ekvivalendid / lühiajalised kohustused

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SEST ORIGINAALIGA ON KINDLAM

Kampaania periood 01.07.2023 – 31.08.2023 Allahindlused kampaania osadele kuni -40% ja vahetustöödele -20% ! Siduri komplektidele Hooratastele Sidurivõimeditele
veokikeskus.ee

KANNAME HOOLT, ET ASJAD OLEKS SELGED

Kampaania periood 01.10.2023 – 30.11.2023 Allahindlused kampaania osadele kuni -40% ja vahetustöödele -20% ! Tuledele Peeglitele Esiklaasidele Esistange nurkade
veokikeskus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.