ECOMMERCE MARKETING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2774 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteerit

ECOMMERCE MARKETING OÜ hetkeolukord

Juba 2774 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

eCommerce Marketing OÜ alustas 26 juuli 2018, tegeledes jaemüügi ja turundusega interneti teel. Ettevõtte neljas majandusaasta oli edukas ja kolmanda majandusaasta lõpus seatud eesmärgid järgnevaks majandusaastaks said kõik saavutatud. Käive kasvas enam kui kaks korda ja jäi 3,2 miljoni USD suurusjärku. Suurimaks neljanda majandusaasta saavutuseks võib lugeda üldist tootekvaliteedi arendamisega seotud uuendusi ja kasumi kasvatamist. Arendatud sai ka uut eelmisel aastal testitud toodet, mille testimine on nüüdseks lõppjärgus.

Neljanda majandusaasta põhiprobleemideks oli ja jätkuvalt on ülemaailmne inflatsioon ja sellega seotud ostujõu vähenemine. Kallinenud toote ja toormaterjalide hinnad tõstsid kulusid ja viisid kasumimarginaali vähemaks. Kuid sellegipoolest suutis ettevõte toimetada rekordnumbritega, mis kinnitab ettevõtte jätkusuutlikkust ka raskemates oludes. Parematel aegadel võib prognoosida seega ettevõtte hüppelist kasvu.

Peamised ettevõtte investeeringud neljandal majandusaastal olid ettevõtte arendamisega seotud kulutused, nagu näiteks arvuti riistvaraline pool ja veebilehega seotud uuendused. Antud majandusaastal sai hakatud tegelema ka rahaliste investeeringutega. Ettevõttele on nüüdseks loodud erinevatele investeerimisplatvormidele kontod eesmärgiga investeerida krüptovaluutasse ja USA aktsiaturgu.

Viienda majandusaasta põhieesmärk on käibe ja kasumi tõstmine. Eesmärk on oktoobri jooksul välja koolitada ettevõtte esimene täiskohaga töötaja ja seeläbi hakata keskenduma müügi suurendamisele. Samuti on plaanis testida viienda majandusaasta teises pooles Austraalia turgu ja leida erinevaid mooduseid ettevõtte müügi kasvatamiseks. Lisaks on eesmärk hakata tegelema rohkem ettevõtte varade investeerimisega.

Viiendal majandusaastal jätkab ettevõte oma tegevust samas valdkonnas.

2022 2021

Müügitulu 2 979 972 1 162 210

Kasum 572 533 246 345

Finantssuhtarvud

Aktivate rentaablus (ROA) 60% 51%

Omakapitali rentaablus (ROE) 61% 52%

Ärirentaablus 19% 25%

Võlakordaja 1% 1%

Maksevõime üldine tase 82,37 79,15

Suhtarvude arvutamise metoodika:

ROA(%)=puhaskasum/varad*100

ROE(%)=puhaskasum/omakapital*100

Ärirentaablus(%)=ärikasum/müügitulu*100

Võlakordaja(%)=kohustused/koguvara*100

Maksevõime üldise tase=käibevarad/lühiajalised kohustused

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.