KUUPEALT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

KUUPEALT OÜ hetkeolukord

Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kuupealt põhitegevusalaks on lavakunsti alase teenuse pakkumine- näitlejatöö, stsenograafia, lavastamine, koolitamine ja audiovisuaalsed tellimused. Möödunud majandusaasta sihiks oli jätkata tellimuste täitmist.

Tellimustöödena täitsime (cid:127) Cuba Films OÜ "Kes tappis Otto von Mülleri?" helindamine (cid:127) Orbital Vox stuudios About You reklaam helindamine (cid:127) Kirjastus Pegasus OÜ helindamine (cid:127) Radiustech OÜ õhtujuhtimine (cid:127) Ursus Major OÜ eratunnid (cid:127) Ursus Major OÜ lavakõne tunnid (cid:127) Three Brothers OÜ Seriaal Estonia osatäitmine (cid:127) Cloe Jancis osalemine teoses "Rituaal" (cid:127) Kuukulgur film OÜ Apotheka reklaam osatäitmine (cid:127) OÜ Pult Sagadi metsamuuseumi videoinstallatsiooni helindamine (cid:127) MTÜ Mondo Amanda helindamine (cid:127) Three Brothers OÜ osatäitmine seriaalis Estonia (cid:127) Amrion OÜ filmis Must Auk osatäitmine (cid:127) Amrion OÜ solaariumi tasu (cid:127) Sihtasutus Eesti Noorsooteater noortestuudio juhendamine (cid:127) Tammik Film OÜ tummfilmi osatäitmine (cid:127) Three Brothers OÜ Estonia seriaali helindamine (cid:127) MTÜ Kogo Galerii modellitöö (cid:127) Allfilm filmis Emalõvi osatäitmine (cid:127) Björn OÜ Hemofiiliapäeva kampaania (cid:127) Sihtasutus Eesti Noorsooteater noortestuudio juhendamine (cid:127) Sihtasutus Eesti Noorsooteater noortestuudio juhendamine 2022. aasta peamiseks eesmärgiks oli jätkata näitleja töö teenuse pakkumist ja hääle andmise/dubleerimise töömahu suurendamist. 2022.

aastal on kavas on jätkata hääle andmisega audiovisuaalsetele projektidele ning koolituste pakkumine. Samuti on tulemas rahvusvahelisi koostöid.

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.