KUUSTE PIIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1563 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

KUUSTE PIIM OÜ hetkeolukord

Juba 1563 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kuuste Piim OÜ on äriregistris registreeritud 05.09.2018.a. Äritegevust alustas aga 04.03.2019.a. esimeste loomade ostuga.

Kuuste Piim OÜ põhitegevuseks 2022.a. majandusaastal oli piimakarjakasvatus. 2022.a. majandusaasta kogu müügitulu suurenes 57% võrreldes 2021.aaastaga. 2022.a. majandusaastal oli osaühingu müügitulu kokku 743 tuhat eurot.

Piima müük moodustas realiseerimise netokäibest 99 %. Piima müüdi 1489 tonni võrreldes 2021. aastaga suurenes 36 tonni võrra toodang.

Kogu müügitulu saadi Eestis.

Seisuga 31.12.2022 oli karjas 93 lüpsilehma. 2022.a. majandusaasta lõppes kasumiga.

2022.aastal suurenesid varud oma karjas juurdesündinud veiste arvelt. Osaliselt pullid realiseeriti.

Tootmises kasutatakse 0 rendiga renditud tenikat ja transpordivahendeid.

2022. aastal kasutati ettevõttes renditööjõudu.

Alustati hoone renoveerimisega ja soetati loomade tervisehoiuks ultraheliskanner.

2023. aasta põhirõhk on endiselt suunatud piimatootmisele, karja tervise ja geneetika parandamisele. Kasvatada põhisöödaks rohkem maisi ning läbi selle suurendada piimatoodangut.

Jätkata hoone renoveerimist, teha farmi ümbruse haljastustöid.

Samuti soetada uut heinavarumis- ja muud tehnikat.

Uue suunana kasvatada väikses mahus pulle ja kuna kasutame taastootmiseks lihaveise aretusmaterjali, siis kasvatada ka lihaveise ristandeid. Pikemas perspektiivis on plaanis kaasaegse tehnika soetamine vastavalt võimalustele ja lüpsirobotite vahetamine uuemate vastu.

Kuuste Piim on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

2022.a. raamatupidamise aastaaruanne koostati kooskõlas Raamatupidamise seaduse § 17 lõikes 1 nimetatud finantsaruandluse standardiga ning see kajastab asjakohast ja tõepäraselt esitatud informatsiooni raamatupidamiskohustuslase finantsseisundi ja -tulemuse kohta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.