KRATTWORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1706 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

KRATTWORKS OÜ hetkeolukord

Juba 1706 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ukraina sõda on toonud muutuse KrattWorksi fooksuses: tuletõrjele ja päästemeeskondadele arendatud droonist on saanud sõjaväele ja piirivalvele suunatud toode. Meie müügikäive kasvas eelmise aastaga võrreldes 5 korda ning kavatseme sama kasvu jätkata ka järgmistel aastatel.

2022 aasta jooksul arendasime välja mitmeid olulisi tooteomadusi, mis on relevantsed Ukraina kasutusjuhtu silmas pidades. See on oluline ettevõtte tulevast kasvu silmas pidades ning üthlasi ka arendusmeeskonna suurendamiseks.J ärgmise aasta-kahe fookus on Ukrainal: lisaks sellele, et meil on sinna hästi sobiv toode, soovime ka aidata Ukrainal sõda võita.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.