MULTICHARGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

MULTICHARGE OÜ hetkeolukord

Juba 2336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Multicharge OÜ ülevaade

Multicharge OÜ tegutseb kaubamärgi VOOL all pakkudes elektriautode laadimise terviklahendust. VOOL ei ole laadimistaristu operaator vaid pakub riistvara (laadijad) ja tarkvara taristu opereerimiseks.

VOOL lahendusega on võimalik olemasolevat elektrivõrku kasutada kuni 3 korda efektiivsemalt ja laadida samaaegselt kuni kolm korda rohkem sõidukeid. VOOL laadijad ja tarkvara on integreeritud ühtseks terviklikuks lahenduseks, mis võimaldab igaühel hakata laadimistaristu operaatoriks, muuta enda laadijad avalikuks ja teenida seeläbi täiendavat tulu.

VOOL keskendub esimeses etapis rohkem äriklientidele, kelleks on kinnisvara arendajad, kaubanduskeskused, korteriühistud, ettevõtete autopargid jne. Põhitegevus on terviklahenduse pakkumine, mis sisaldab nii riistvara kui ka tarkvara. Teise tegevusena pakub VOOL ka tarkvara platvormi teistele äriklientidele (sealhulgas teistele laadijatootjatele).

Ettevõtte paneb suurt rõhku arendustegevusele. 2022. aastal arendati nii riistvara kui ka tarkvara laadimislahenduste jaoks. 2023. aastal jätkatakse olemasoleva toote arendamist ning uute toodete väljaarendamist.

Ettevõtte kasvu toetab järjest kasvav elektriautode osakaal ning nõudlus laadimise riistvara ja tarkvara järele.

Täiendavalt on võimalik VOOL tooteportfelli ja tegevustega tutvuda www.vool.com.

2022. aasta tulemused 2021. aasta lõpus sai VOOL Horizon 2020 programmist kokku 3 miljoni euro suuruse toetuse. Toetuse esimene osamakse laekus 2022. aasta suvel ja teine 2023. aasta alguses. Lisaks toimus 2022. aasta lõpus täiendav rahakaasamine investoritelt summas 1,7 miljonit eurot.

2022. aasta on ettevõtte jaoks olnud eelkõige toote arendamise aasta ja meeskonna kasvatamise aasta. 2022. aasta alguses oli tööl 5 inimest ja aasta lõpus üle 20 inimese. Tänaseks, 2023. aasta juuniks on tööl üle 40 inimese 9-st erinevast rahvusest.

Läbi 2022. aasta on lisaks tootele ehitatud müügivõrku. Ettevõtte põhifookus on olnud Baltikumil ja Skandinaavial. VOOL on olnud edukas klientide leidmisel saades klientideks mitmed oma sektori suuremad ettevõtted. Baltimaades on ettevõte turupositsioon hea. Väljakutseks on kaugematele turgudele laienemine, kuigi ka siin võib eduloona välja tuua partneri ledimise Saudi-Araabias.

Huvitava arenguna võib välja tuua teiste laadijatootjate ja laadijate edasimüüjate huvi VOOL tarkvaraplatvormi vastu. Oleme mitme ettevõttega valmistamas ette pilootprojekte, kus teise tootja laadijad tulevad juba tehasest eelseadistatult VOOL tarkvaraga.

Ettevõtte käive 2022. aastal oli 17 567 eurot, bilansimaht 1 854 154 eurot ja puhaskasum 266 020 eurot. Aasta lõpu seisuga oli ettevõttes 23 töötajat.

2023. aasta väljavaade 2023. aastal on kiire areng jätkunud ja eesmärk on 2023 aasta juunis alustada laadijate seeriatootmisega. Seeriatootmise alustamine on võtnud rohkem aega kui esialgu planeerisime, kuid nüüd oleme valmis saamas esimesi laadijaid. 2023. aasta lõpus on prognoositav tootmismaht vähemalt 1 000 laadijat kuus.

Ettevõte jätkab laadimislahenduste arendust jooksvalt läbi 2023. aasta.

2022 2021

Lühiajaliste kohustiste Käibevara/Lühiajalised 3,33 0,16 kattekordaja kohustised

Kohustised

Võlakordaja 0,85 0,94 kokku/Varad kokku

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.