TAKER TRAILERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Taker Trailers OÜ asutati aastal 2018 ja on saanud oluliseks osapooleks Eesti ning Baltimaade põllumajandus- ja metsatehnika turul. Ettevõtte fookus on pakkuda

Meie ettevõttest

Taker Trailers OÜ asutati aastal 2018 ja on saanud oluliseks osapooleks Eesti ning Baltimaade põllumajandus- ja metsatehnika turul. Ettevõtte fookus on pakkuda tipptasemel tooteid ja usaldusväärseid teenuseid, mis on võitnud klientide usalduse ning võimaldanud laiendada tootevalikut vastavalt nende muutuvatele vajadustele.

Taker Trailers esindab uhkusega mitmeid tuntud kaubamärke Eestis, pakkudes mitmekesist valikut kvaliteetseid seadmeid. Nende hulka kuuluvad:

  1. Kobzarenko: Juhtiv Ukraina traktorite, põllumajandusliku haagiste ning muu põllumajandusmasinate tootja, kes pakub erinevate vajadustega sobivaid tooteid.
  2. Stronga: Perefirma, mille nimi on sünonüüm kvaliteedile ja innovatsioonile erinevate materjalide transportimisel rasketes tingimustes. Stronga tootevalikus on usaldusväärsed multiliftid ja dumperhaagised rasketeks vedudeks.
  3. Novotny: Tšehhi inseneriettevõte, mis on spetsialiseerunud laadurite ja metsaveotraktorite tootmisele. Novotny toodetud masinad on mõeldud kasutamiseks põllumajanduses, ehituses ja metsanduses.
  4. Anderson Group: Alguse saanud väikesest põllumajandusettevõttest on Anderson kasvanud välja innovatiivsete ja kvaliteetsete haagiste, pakkijate, söödamikserite ja muude tipptasemel seadmete tootjaks.
  5. Gianni Ferrari: Alates 1952. aastast professionaalseid masinaid haljasalade hooldamiseks, farmidele, ehitustele ja teistele tööstusharudele tootnud Gianni Ferrari pakub valikut kompaktlaadureid, muruniidukeid, puhastusmasinaid ja lumetõrjureid.
  6. Ventura: Kauaaegse kogemuse ja klienditagasiside põhjal pakub Ventura kõrgekvaliteedilisi niidukeid ja purustajaid.
  7. Rolmako: Tuntud oma kõrge kvaliteedi ja mõistlike hindade poolest, on Rolmako paindlik vastavalt klientide erisoovidele.
  8. Rolland: Aastast 1946 tootmisega alustanud Prantsuse ettevõte, mis on tuntud oma laia tootevaliku poolest, kust iga klient leiab endale sobiva tehnika, ning hea kvaliteedi poolest, mis on taganud müügiedu enam kui 30 riigis üle maailma.
  9. Zasław: Poola ettevõte, millel on pikkade traditsioonidega, olles turul alates 1953. aastast. Zasław on tuntud kõrge kvaliteedi, pühendumuse ja aususe poolest nii kodu- kui välismaal. Pakutakse Euroopa kvaliteeti parima hinnaga.
  10. Meprozet: Üks suurimaid veetsisternhaagiste tootjaid Euroopas, kellel on mitmekümneaastane kogemus projekteerimisel ja tootmisel, tagades tipptasemel vastupidavuse ja töökindluse.

Taker Trailers mõistab suurepäraselt, kui oluline on erakordne teenindus, et võita klientide usaldus. Neil pole mitte ainult lai valik seadmeid, vaid nad pakuvad ka kiiret ja asjatundlikku müügijärgset tuge ning hooldust oma müüdud toodetele. Nende kogenud meeskond on hästi varustatud nii remondi kui hooldusega, mitte ainult nende esindatavatele kaubamärkidele, vaid ka teiste tootjate tehnoloogiale. Kliendirahulolu on nende peamine eesmärk, ja nad püüavad luua pikaajalisi suhteid oma klientidega.

Taker Trailers jätkab kasvu, et vastata turu suurenevatele nõudmistele. Nende pühendumus parimate seadmete, usaldusväärsete teenuste ja kohandatud lahenduste pakkumisele on olnud nende edu võti. Strateegilise fookusega pidevale parendamisele, soovivad nad püsida tööstuse esirinnas ja pakkuda tipptasemel tehnoloogiaid ning usaldusväärseid seadmeid oma hindamatutele klientidele.

Kui olete huvitatud kvaliteetsest põllumajandus- ja metsatehnikast, on Taker Trailers teie usaldusväärne partner. Olgu teie vajaduseks haagised, laadurid, niidukid või muud masinad, nende ulatuslik tootevalik pakub midagi sobivat igale vajadusele.

Võtke julgelt ühendust ja leiame täiusliku lahenduse just teie vajadustele.

kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TAKER TRAILERS OÜ tegevusaruanne 2022

Taker Trailers OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2019. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end positsioneerida kui usaldusväärne partner erin
ssb.ee
Taker Trailers OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2019. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end positsioneerida kui usaldusväärne partner erinevate kaupade ja masinate vahendamisel, samuti nende lisaseadmete ja varuosade müügil. Taker Trailers OÜ on tõestanud, et nad on võimelised pakkuma kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele.2022. aastal keskendus ettevõte peamiselt põllumajandusmasinate müügile. Nad on spetsialiseerunud Zavod Kobzarenko põllumajanduslike haagiste importimisele ja edasimüümisele Eestis. See on olnud oluline samm

Põllumajandus- ja metsatehnika valimine - Mida peaksid teadma?

Põllumajandus- ja metsatehnika valimine on oluline protsess, mis nõuab põhjalikku teadmistepagasit ja hoolikat lähenemist. Õige tehnika valik võib märkimisväärs
ssb.ee
Põllumajandus- ja metsatehnika valimine on oluline protsess, mis nõuab põhjalikku teadmistepagasit ja hoolikat lähenemist. Õige tehnika valik võib märkimisväärselt mõjutada teie põllumajandus- või metsandusettevõtte tulemuslikkust ning seega on oluline teha informeeritud otsus.  Tehnika otstarve ja vajadused : Esimene samm on selgitada välja, millistel eesmärkidel ja millistes tingimustes tehnika kasutama hakkate. Kas vajate masinat põllumajanduslikuks koristuseks, mullaharimiseks, metsatöödeks või mõneks muuks spetsiifiliseks ülesandeks? Igat tüüpi tehnika on välja töötatud vastavalt

Võtame suured projekte käsile - Tipptasemel tehnika tagab edu!

Taker Trailers on oma pikaajalise kogemusega tõestanud end usaldusväärse partnerina suurte põllumajandus- ja metsatehnika projektide elluviimisel. Ettevõtte mis
ssb.ee
Taker Trailers on oma pikaajalise kogemusega tõestanud end usaldusväärse partnerina suurte põllumajandus- ja metsatehnika projektide elluviimisel. Ettevõtte missiooniks on pakkuda klientidele parimaid võimalikke lahendusi ning seetõttu on nad alati valmis võtma vastu uusi väljakutseid ja käsitlema suuremahulisi projekte. Põllumajandus- ja metsatehnika valdkonnas toimub pidev tehnoloogiline areng ning seetõttu on ülioluline tagada, et projektides kasutatavad seadmed oleksid kaasaegsed, efektiivsed ja vastupidavad. Taker Trailers OÜ on hoolikalt valinud oma tootevaliku, et pakkuda klientidele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.