DATADAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

DATADAT OÜ hetkeolukord

Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Datadat OÜ jaoks oli 2022. aasta sündmusterohke. Ettevõtte struktuur ja roll kontsernis muutus 2022. aasta alguses oluliselt.

Ümberstruktureerimine algas 2021. aasta lõpus ja viidi lõpule 2022. aasta esimeses kvartalis. Varasemalt oli Datadat OÜ keskmes olev ettevõte; tal oli 100-protsendilise osalusega Austria tütarettevõte ja oli kontaktis enamiku klientidega, kuna omas ja arendas Datadati peamisi tarkvaratooteid. Pärast ümberkorraldamist sai Datadat OÜ rolliks meie ettevõtete struktuuris IT- ja tarkvarateenuste pakkumine.

Datadat OÜ-st sai 80% ulatuses Datadat GmbH tütarettevõte. Datadat OÜ jätkas investeerimist oma tarkvaratoodetesse, nii CRM-lahendusse (Digitribe) kui ka otsesõnumitarkvarasse (WinWithMe).

Mõlemal tarkvaral olid 2022. aastal head müüginumbrid ning juhtkond usub jätkuvalt meie ettevõtte poolt välja töötatud ja klientidele litsentseeritud GDPR-nõuetele vastava andmebaasi loomise ja otsesõnumite edastamise vahendi jätkusuutlikkusse. Samuti viisime 2022. aastal lõpule ulatusliku IT-turvalisuse projekti, mis puudutas peamiselt meie omanduses olevat ja hallatavat tehnoloogiakogumit, mille tulemuseks olid turvalisem IT-infrastruktuur, automatiseeritud järelevalveteenused, lihtsam kasutuselevõtt ja kasutamise lõpetamise lahendused. See aitab meil pakkuda oma klientidele veelgi kvaliteetsemaid ja kiiremaid teenuseid.

Kui ettevõtte tuluvood 2022. aasta alguses ümber struktureeriti, sai Datadat OÜ-st peamiselt meie uue keskmes oleva ettevõtte sisemine

IT-teenuste pakkuja - ettevõte jätkas osalemist Datadat'i digitaalsete reklaamide haldamise ja reklaamide optimeerimise teenustes, kuna need jäid ettevõtte jaoks olulisteks tuluvoogudeks ja tegevusteks.

Ümberstruktureerimise tulemusel osales Datadat OÜ 2022. aasta teises pooles suurtes valimiskampaaniates vähemalt kolmes maailmajaos ning me saime osaleda suure mõjuga valimistes, pakkudes oma klientidele turvalisi, kaasaegseid ja GDPR-i nõuetele vastavaid andme- ja sõnumiteenuseid ning tehnoloogiakogumi digitaalse korrastamise kasutuselevõtu- ja haldusteenuseid.

Datadat OÜ omakapital oli 31.12.2022 seisuga negatiivne - juhatus plaanib 2023. aastal olukorra parandamiseks läbi viia ettevõtte ümberstruktureerimise, kaasates selleks Datadat GmbH (uue nimega Estratos Digital GmbH) tuluvooge. Datadat GmbH-l on nüüdseks toimiv ja jätkusuutlik tulude struktuur. Juhatuse eesmärk on 2023. aastal luua selline ettevõtte struktuur, mis on täielikult kooskõlas Datadat OÜ tulude ülesehitusega ja ettevõtte poolt väljatöötatud ja/või hallatava tarkvarapaketi struktuuriga. Kaalutakse kõiki võimalusi, sealhulgas ettevõtete ühinemist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.