Premium Accounting OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pangandusmaailm on viimase kümnendi jooksul kogenud märkimisväärset muutust ja üks oluline teema, mis on kujundanud finantsteenuste tulevikku, on avatud pangand

Mis on avatud pangandus?

Pangandusmaailm on viimase kümnendi jooksul kogenud märkimisväärset muutust ja üks oluline teema, mis on kujundanud finantsteenuste tulevikku, on avatud pangandus. See innovatsiooniline lähenemine finantsteenustele on toonud kaasa suurema läbipaistvuse, parema ligipääsu finantsandmetele ning uued võimalused klientidele ja ettevõtetele. Selles artiklis vaatleme, mida tähendab avatud pangandus ja millised on selle peamised eelised.

Avatud pangandus on finantsteenuste lähenemine, mis keskendub andmete ja teenuste jagamisele mitme finantsasutuse vahel. Selle eesmärk on luua keskkond, kus klientidel on lihtsam juurdepääs oma finantsandmetele ja teenustele, kasutades erinevate pankade ja finantsteenuste pakkujate platvorme. See hõlmab finantsteabe, nagu kontosaldo ja tehingud, jagamist kolmandate osapooltega, näiteks teiste pankade või finantstehnoloogia ettevõtetega.

Avatud pangandus tugineb API-dele (rakendusliidestele), mis võimaldavad erinevatel finantsasutustel suhelda üksteisega ja klientidega. Need API-d võimaldavad klientidel lubada kolmandatel osapooltel ligipääsu oma finantsandmetele ja teostada tehinguid nende kontodel. Näiteks võib inimene kasutada ühte rakendust, et jälgida mitme erineva pangakonto saldot ja ajalugu ühes kohas.

Avatud panganduse eelised:

  1. Suurenenud ligipääs- Avatud pangandus annab klientidele suurema kontrolli oma finantsandmete üle ja võimaldab neil lihtsalt juurdepääsu erinevatele finantsteenustele.

  2. Innovatsioon- Avatud pangandus julgustab finantstehnoloogia ettevõtteid looma uusi rakendusi ja teenuseid, mis parandavad kliendi rahalist heaolu ja kogemust.

  3. Tõhustatud teenused- Pankadel ja teistel finantsteenuste pakkujatel on võimalus luua uuenduslikke tooteid ja teenuseid, mis vastavad paremini klientide vajadustele.

  4. Suurenenud läbipaistvus- Klientidel on parem ülevaade oma rahalistest tehingutest ja kontoaktiivsusest, mis aitab vähendada pettusi ja kuritarvitusi.

  5. Konkurentsieelis- Finantsasutused, kes omaksid avatud pangandust, saavad konkurentsieelise, meelitades ligi rohkem kliente ja pakkudes neile rohkem võimalusi.

Turvalisus ja privaatsus:

Kuigi avatud pangandus pakub palju eeliseid, on oluline rõhutada ka turvalisuse ja privaatsuse küsimusi. Regulatsioonid, nagu Euroopa Liidu PSD2 direktiiv, nõuavad rangeid turvameetmeid ja klientide nõusoleku saamist enne finantsandmete jagamist kolmandate osapooltega. See tagab, et kliendi andmed on kaitstud ja privaatsus on tagatud.

Avatud pangandus muudab finantsteenused klientidele lihtsamaks ja mugavamaks ning pakub suuremat valikut ja läbipaistvust. See on teekond, mis on juba alanud ja jätkab kasvu ning innovatsiooni. Kui soovite saada avatud panganduse eeliseid ja parandada oma finantsolukorda, uurige oma finantsasutuse pakutavaid avatud panganduse võimalusi ja teenuseid. Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis sobib teie finantsvajadustega.

Võtke meiega ühendust ja me aitame teil leida sobiva raamatupidamisteenuse!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Premium Accounting OÜ tegevusaruanne 2022

Premium Accounting OÜ, mida tuntakse ka kui Comistar, on tõusnud esile kui üks juhtivaid raamatupidamise ja tehnoloogiaettevõtteid Eestis. Comistar Estonia brän
ssb.ee
Premium Accounting OÜ, mida tuntakse ka kui Comistar, on tõusnud esile kui üks juhtivaid raamatupidamise ja tehnoloogiaettevõtteid Eestis. Comistar Estonia brändi all tegutsev ettevõte on loonud unikaalse niši, kus nad ühendavad tarkvara arenduse raamatupidamisega, et lihtsustada raamatupidaja tööd ja muuta see efektiivsemaks. Ettevõtte veebileht, comistar.ee, on nende digitaalne kodu, kus nad jagavad oma teenuseid ja uuendusi. Alates 18. oktoobrist 2021 on ettevõttel olnud tegevusluba FIU000408, mis võimaldab neil pakkuda finantsteenuseid, usaldushalduse ja äriühingute teenuseid. See on

Automatiseeritud maksed - mis need on ja milleks neid vaja?

Üks peamisi väljakutseid, millega paljud ettevõtted kokku puutuvad, on maksetega seotud halduskoormus ja keerukus. Arvukad arved, regulaarsed maksed, ja erineva
ssb.ee
Üks peamisi väljakutseid, millega paljud ettevõtted kokku puutuvad, on maksetega seotud halduskoormus ja keerukus. Arvukad arved, regulaarsed maksed, ja erinevad makseviisid võivad kiiresti muutuda ajakulukaks ja potentsiaalselt vigaseks ülesandeks. Õnneks on olemas tõhus lahendus, mis muudab finantsprotsessid lihtsamaks ja vähendab inimliku vea riski - automatiseeritud maksed. Automatiseeritud maksed on süsteem, mis võimaldab ettevõtetel hõlpsalt ja tõhusalt hallata kõiki oma makseid ilma igakuise bürokraatia ja stressita. See süsteem töötab nii, et eelnevalt määratud arved ja maksed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.