Cuesta Advokaadibüroo OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1061 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komment

Cuesta Advokaadibüroo OÜ hetkeolukord

Juba 1061 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Cuesta Advokaadibüroo OÜ on registrisse kantud 21.03.2019 ning alustas tegevust 01.04.2019. Advokaadibüroo tegevusalaks on õigusteenuste osutamine.

Aruandeaastal Cuesta Advokaadibüroo jätkas püstitatud eesmärkide saavutamisega. Tegutsedes üksnes 1 aasta alates asutamisest olime 2020 aastal jõudnud igal aastal avaldatavas Äripäeva advokaadibüroode edetabelis esimese 50 edukama advokaadibüroo hulka Eestis - büroo eesmärgiks on seda positsiooni parandada. Nimetatud edetabel koostatakse advokaadibüroode aastast müügitulu ja ärikasumit arvestades. Cuesta Advokaadibüroo oli augustis 2021 avaldatud tabelis suurim tõusja, vahetades 2019. aasta 85. koha möödunud aasta käibenäitajatele tuginedes 30. koha vastu. Kasumi arvestuses platseerus Cuesta edetabelis 23. kohale ning kuni 10 töötajaga büroode hulgas müügitulult lausa 5. kohale. See saavutus on saanud võimalikuks tänu headele klientidele ja koostööpartneritele ning advokaadibüroo spetsialistide pühendunud tööle.

Cuesta Advokaadibüroo on täisteenust pakkuv advokaadibüroo, mis spetsialiseerub äriklientide teenindamisele.

Meie strateegiliseks fookuseks on ühinemised ja omandamised, finantsteenuste regulatsioon, avalik õigus ning riigihankeõigus. Advokaadibüroo töövaldkondadeks on samuti pangandus ja kindlustus; andmekaitse; kinnisvara ja infrastruktuur; intellektuaalne omand, IT ja kommunikatsioon; meditsiin ja ravimid ning maksuõigus. Lisaks tegeleme erinevates valdkondades igapäevaselt kohtumenetlustega tsiviilasjades ja majandusalastes kriminaalasjades ning omame pikaajalist kogemust riigihankemenetluses nii pakkujate kui ka hankijate esindamisel.

Aruandeperioodi lõpu seisuga osutas Advokaadibüroos õigusteenuseid 7 vandeadvokaati/advokaati. Koos assisteeriva personaliga tegutses Advokaadibüroos aruandeperioodi lõpu seisuga 12 inimest, k.a. nõunikud.

Advokaadibüroo Cuesta asutajatest osanikeks on Britta Oltjer ja Lada Riisna ning osanikeks Gretta Oltjer-Timberg,

Jaak Siim ja Eva Mägi. Britta Oltjer on riigihangete valdkonnajuht, kes omab üle 18-aastast kohtuvaidluste advokaadina töötamise kogemust ning vastutab peamiselt Advokaadibüroo kohtuvaidluste lahendamise, riigihankeõiguse, kinnisvara ning meditsiiniõiguse valdkondade töögruppide eest. Lada Riisnal on üle 18-aastane kogemus õigusteenuste osutamisel ning ta juhib ühinemiste ja omandamiste, finantsteenuste regulatsiooni ja projektide finantseerimise valdkonna töögruppi. Gretta Oltjer-Timberg on spetsialiseerunud kriminaalmenetlusele,

Jaak Siim maksuõigusele ning Eva Mägi kindlustusõigusele, maksejõuetusõigusele ja lepinguõigusele ning nad juhivad vastavaid praktika töögruppe.

Advokaadibürool on strateegilised partnerbürood Lätis ja Leedus ning koostööpartnerid Soomes. Advokaadibüroo on EstVCA organisatsiooni ning rahvusvahelise advokaatide koostööorganisatsiooni Cicero – League of

International Lawyers – liige. Cicero koostöövõrgustik võimaldab pakkuda klientidele teenuseid pea 42 erinevas riigis üle maailma.

Täiendav informatsioon Advokaadibüroo kohta on kättesaadav Advokaadibüroo kodulehelt: www.cuesta.ee.

Käesolevaga kinnitab juhatus aruandes esitatud andmete õigsust ja täielikkust, sealhulgas seda, et raamatupidamise aastaaruanne annab kooskõlas kohalduva seadusega õige ja õiglase ülevaate advokaadibüroo finantsseisundist ja majandustulemusest.

Tallinnas, 29.detsembril 2023

Cuesta Advok aadibüroo OÜ info@cuesta.ee

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.