SRTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 617 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommente

SRTS OÜ hetkeolukord

Juba 617 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SRTS OÜ asutati 08.04.2019. Samal aastal alustati majandustegevusega. Ettevõtte emaettevõtjaks on Sigmen SIA, Läti. SRTS OÜ põhitegevusalaks on raudtee infrastrukruuri materjalide hulgimüük.

Peamised toodete ostmise turud: Poola, Kasahstan. Peamised müügiturud: EL riigid (Leedu, Eesti, Läti). Ettevõtel on väljakujunenud ärisidemed, usaldusväärsed allhankepartnerid ning püsivad kaupade tootjad ja tarbijad. Ettevõtte partneriteks on peamiselt raudteed, suured metallitreiderid ja ehitusettevõtted. Igal aastal tarnitakse materjale nii rööbastee hoolduseks ja uuendamiseks kui ka uute infrastruktuuri projektide jaoks. Ettevõtte peamiseks eesmäärgiks on garanteerida oma klientidele toode kvaliteedi, usaldusväärsust ja õigeaegse tarne.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal ettevõtte meeskond rohkem aega pühendas projektide töötlemisele ja oskusele pakkuda klientidele kompleksseid lahendusi.

Aruandeaastal Baltika raudteetranspordivõrgu areng mõjutas ettevõtte tegevust positiivselt.

Aruandeaastal müügitulu moodustas 3 109 tuh.eurot, mis on 7 korda suurem, kui eelmisel aastal. Müügitulust moodustas 99% müük EÜ riikides (s.h.müük Eesti – 41%, müük Leedu-55%). Peamised kulud koosnevad kaubakuludest ja moodustavad 91% müügitulust. 2022.aasta kasum moodustas 101 tuh.eurot.

Juhtkonnal pole ole kahtlust, et SRTS OÜ on võimeline jätkata jätkuvalt tegutseva ettevõttena ning normaalse äritegevuse käigus realiseerima oma varasid ja täitma oma kohustusi. Juhtkond on valmis majandusraskuste korral SRTS OÜ viivitamatult finantsiliselt toetama ja tegema lisainvesteeringuid osaühingu majandustegevuse jätkuvuse tagamiseks.

Ettevõtte äritegevuses ei esine märgatavat hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust.

Investeeringud majandusaastal 2022. aastal investeeringuid pole teostatud.

Personal

SRTS OÜ personalipoliitika eesmärk on väärtustada, arendada ja hoida ettevõtte töötajaid ühtsete põhimõtete järgi, mis hõlmab personalijuhtimist ja planeerimist, läbimõeldud värbamis- ja valikuprotsessi ning sellele järgnevat eesmärgipärast ja motiveerivat arengut ning seda toetava töökeskkonna loomist.

SRTS OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 5 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 107 tuhat eurot. Võrreldes eelmise aastaga tööjõukulude tõus on 183 %. SRTS OÜ juhatus on 3 liikmeline. Sealhulgas ühe juhatuse liikmele oli arvestatud tasu summas 8 tuhat eurot.

Finantsriskid

Riskijuhtimise eesmärgiks on optimaalse tasakaalu leidmine võimaliku kahju või saamata jäänud kasumi ja riskide vähendamiseks kuluva ressursi vahel. Üldise põhimõttena eelistatakse reeglina riski ennetamist riskisündmusele tagantjärgi reageerimisele.

Ettevõtte valuutariski vältimise põhiinstrumendiks on lepingute europõhisus, aruandeaastal suurem osa äritehingutest toimus eurodes. Ettevõttel puuduvad olulised kohustised ja nõuded muudes valuutades. Seetõttu valuutakursside muutumise risk on madal. Teised riskid, mis on seotud intressimäärade ja börsikursside muutumisega, ei ole avaldanud olulist mõju ettevõtte äritegevusele.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

SRTS OÜ põhitegevusala ei ole olulise keskkonnamõjuga ja ei avalda negatiivset mõju keskkonnale. Ettevõtte töötajaskond on suhteliselt stabiilne, tööjõu voolavust ei esine. Kõiki töölepingute tingimusi täidetakse.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.