MERLI ILUSTUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lash lift on tänapäeval üks populaarsemaid ilurituaale, mis aitab sul saavutada loomulikult kaunid ja väljapaistvad ripsmed igal hetkel. Kui soovid ärkamisel ja

Lash lift on hea viis näha loomulikult kaunis välja igal hetkel.

Lash lift on tänapäeval üks populaarsemaid ilurituaale, mis aitab sul saavutada loomulikult kaunid ja väljapaistvad ripsmed igal hetkel. Kui soovid ärkamisel ja hommikuti aega säästa ning siiski nautida pilkupüüdvaid ripsmeid, siis on lash lift just sinu jaoks.

Mis on lash lift? See on iluprotseduur, mis annab sulle kohese silmavaate muutuse. Lash lift võimaldab kõverdada ja tõsta sinu loomulikke ripsmeid, avades silmad ja muutes pilgu väljendusrikkamaks. See on suurepärane alternatiiv ripsmepikendustele, kuna see ei kasuta lisakarvu ega liimi ning tulemus püsib ilus mitu nädalat.

Lash lifti protseduur on kiire ja mugav. Spetsialist katab sinu ülemised ripsmed silikoonpadjakestega, seejärel kantakse ripsmetele spetsiaalne koorija, mis aitab avada ripsmejuukseid ning muuta need paindlikuks. Seejärel kantakse ripsmetele keratiinipõhine kinnitusaine, mis aitab ripsmeid kõverdada ja hoida soovitud kujul. Kogu protsess võtab umbes 45 minutit ning tulemus on märgatav ja kestab kuni 6-8 nädalat.

Mis teeb lash lifti eriliseks? Esiteks annab see sulle loomuliku väljanägemise, rõhutades sinu enda ripsmeid ja avades pilgu. Lash lifti tulemusena saad naudingu ärkamisest kaunite ripsmetega ilma igapäevase ripsmetuši või koolutajata tegelemata. See on suurepärane võimalus aktiivsele elustiilile, kuna ripsmed püsivad kõverdunud isegi sporditegemisel või sauna külastades.

Teiseks, lash lift on ka oluliselt ohutum kui ripsmepikendused. Ripsmepikenduste paigaldamisel kasutatakse tavaliselt tugevat liimi, mis võib ärritada silmi ja põhjustada allergilisi reaktsioone. Lash lifti puhul ei puutu sinu silmad kokku võõraste ainetega ning seetõttu on riskid minimaalsed.

Kolmandaks, lash lift võimaldab sul oma ripsmeid lihtsamalt hooldada. Kuna ripsmetušši ei ole vaja igapäevaselt kasutada, saab sinu ripsmekaar püsida puhas ja loomulik. Samuti ei pea muretsema ripsmepikenduste hoolduse või täitmisega, mis võib olla aeganõudev ja kulukas protsess.

Lash lift sobib peaaegu kõigile. Kui sul on loomulikud ripsmed ja soovid neid vaid kõverdada ning avada pilku, siis lash lift on ideaalne valik. Samuti on lash lift hea alternatiiv neile, kes ei talu ripsmepikenduste paigaldamisel kasutatavaid liime ja liimieemaldajaid.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et lash lift on suurepärane viis näha loomulikult kaunis välja igal hetkel. See annab sulle pikaajalise tulemuse, avab pilgu ning säästab aega ja vaeva igapäevase ripsmekaare loomisega. Kui soovid saavutada pilkupüüdvaid ripsmeid ilma lisakarvade või tugevate kemikaalide kasutamiseta, siis lash lift on just see, mida vajad. Astu julgelt ilusalongi ja avasta lash lifti võlujõud oma silmadel!

 

Broneeri vastuvõtt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Koolituste eesmärk on tuua teooria ka praktikasse, et koolitusel osaleja omandaks kõik valdkonna põhised teadmised.

Koolitused on tänapäeva kiirelt arenevas maailmas üha olulisemaks muutunud. Eeldades, et koolitusi pakutakse õigesti ja tõhusalt, on nende eesmärk viia teooria
ssb.ee
Koolitused on tänapäeva kiirelt arenevas maailmas üha olulisemaks muutunud. Eeldades, et koolitusi pakutakse õigesti ja tõhusalt, on nende eesmärk viia teooria praktikasse, võimaldades osalejatel omandada kõik vajalikud valdkonna põhiteadmised. Kui räägime koolitustest, siis me mõtleme haridusalaseid programme või õppimisvõimalusi, mis on suunatud inimestele, kes soovivad oma oskusi täiendada või omandada uusi teadmisi konkreetsetes valdkondades. Koolitused pakuvad osalejatele võimalust laiendada oma teoreetilisi teadmisi ning arendada praktilisi oskusi, mis on seotud konkreetse valdkonna

Kuidas paista turul uue tulijana silma?- Kõige parem turundus on suust suhu turundus ehk rahulolev klient.

Kui oled uus tulija turul, võib tunduda väljakutsena paista silma konkurentide seas ja meelitada kliente enda poole. Õnneks on üks võimas turundusvahend, mis ei
ssb.ee
Kui oled uus tulija turul, võib tunduda väljakutsena paista silma konkurentide seas ja meelitada kliente enda poole. Õnneks on üks võimas turundusvahend, mis ei nõua suurt eelarvet ega keerulist tehnoloogiat - see on suust suhu turundus ehk rahulolev klient. Suust suhu turundus on üks vanimaid ja tõhusamaid viise, kuidas levitada oma brändi ja meelitada uusi kliente ning see on ka kõige usaldusväärsem viis kliendi otsustusprotsessis. Suust suhu turundus põhineb rahulolevate klientide kogemustel ja soovitustel. Kui su kliendid on sinu toodetega rahul, siis nad jagavad oma positiivseid kogemusi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.