FREMAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sinu auto on rohkemat kui lihtsalt transpordivahend. See on su investeering, mis väljendab su isikupära ja stiili. Üks olulisemaid osi auto välimuses on selle k

Auto kere remont: Tark otsus, mis parandab sinu sõiduki väärtust

Sinu auto on rohkemat kui lihtsalt transpordivahend. See on su investeering, mis väljendab su isikupära ja stiili. Üks olulisemaid osi auto välimuses on selle kere. Kere seisukord mõjutab mitte ainult auto visuaalset ilmet, vaid ka selle väärtust ja vastupidavust. Just seetõttu on auto kere remont oluline tark otsus, mis võib pikemas perspektiivis tuua sulle mitmeid eeliseid.

Iga päev puutub su auto kokku erinevate välismõjudega, olgu selleks päikesevalgus, vihm, lumi, teede sool või tolmuosakesed. Aja jooksul võivad need mõjutused jätta jälje auto värvile ja pinnale. Lisaks võivad õnnetused, mõlgid ja kriimustused kahjustada auto kere terviklikkust. Kui need mured jäävad unarusse, võib auto väärtus hakata langema ning kahjustused võivad süveneda, suurendades remondikulusid tulevikus.

Kuidas Auto Kere Remont Parandab Väärtust?

  1. Välimus: Esimene mulje on alati oluline. Kui su auto kere on kahjustatud või värv koorub, võib see jätta üldmulje ebameeldiva ja hooletusena näiva. Kvaliteetne keretöö toob su auto tagasi selle endise hiilguse juurde, muutes selle välimuse kordades atraktiivsemaks.

  2. Väärtus: Kui sul on plaanis tulevikus auto maha müüa või seda vahetada, siis kere heas seisukorras hoidmine on oluline. Autod, mis näevad välja nagu uued ja mille kere on korras, hoiavad oma väärtust paremini ning on müümisel atraktiivsemad.

  3. Korrosiooni Ennetamine: Kui auto kerele tekib rooste, võib see hakata kiiresti levima ning olukord halveneb veelgi. Kvaliteetne keretöö ei paranda mitte ainult nähtavaid kahjustusi, vaid hoolitseb ka selle eest, et kahjustatud piirkonnad saavad korraliku kaitse rooste vastu.

  4. Kogukulu Vähendamine: Kui väiksed kahjustused ja kriimustused remonditakse õigeaegselt, saab vältida suuremaid ja kulukamaid remonttöid hiljem. Auto kere remont võib tunduda esialgu kulukas, kuid pikemas perspektiivis võib see säästa sulle märkimisväärselt raha.

Fremad OÜ on usaldusväärne partner, kes pakub kvaliteetseid keretööde teenuseid. Meie professionaalne meeskond omab pikaajalist kogemust ja oskusi auto kere remondiks ning värvimiseks. Kasutame parimaid materjale ja tehnikaid, et tagada remondi kvaliteet ja vastupidavus.

Nii kui märkad värvikahjustusi, kriimustusi või muid kereprobleeme, võta meiega ühendust. Meie meeskond hindab olukorda, annab sulle selge ülevaate remondivajadustest ning pakub parimat lahendust su auto väärtuse säilitamiseks ja tõstmiseks. Oma investeeringu eest hoolitsemine algab siin!

Kui soovid hoida oma auto välimust ja väärtust, võta meiega ühendust. 

kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

FREMAD OÜ tegevusaruanne 2022

Fremad OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõidukite keretööde ja värvimise alale. See on ettevõte, mis on loodud pühendumusega pakkud
ssb.ee
Fremad OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõidukite keretööde ja värvimise alale. See on ettevõte, mis on loodud pühendumusega pakkuda oma klientidele parimat kvaliteeti, hoolimata sellest, et see võib tähendada, et mõned potentsiaalsed projektid võivad meist mööda minna. Meie peamised kliendid on kindlustusettevõtted ja eraisikud, kes hindavad meie kõrgetasemelist tööd ja pühendumust kvaliteedile.2022. aasta prognooside koostamine on hetkel keeruline, kuna arengustsenaariume on mitmeid. Meie peamine eesmärk on kasvatada kasumit ja katta eelmiste perioodide kahjumid.

Kuidas tegutseda liiklusõnnetuse järel?

Liiklusõnnetused võivad juhtuda ootamatult ning oluline on teada, kuidas käituda õnnetuse korral, et tagada oma ohutus, kahjude dokumenteerimine ja õigete sammu
ssb.ee
Liiklusõnnetused võivad juhtuda ootamatult ning oluline on teada, kuidas käituda õnnetuse korral, et tagada oma ohutus, kahjude dokumenteerimine ja õigete sammude astumine. Avarii käsitlus on oluline mitte ainult turvalisuse seisukohast, vaid ka selleks, et tagada sujuv protsess kindlustusasjade korraldamisel ja autoremondil. 1. Taga Enda ja Teiste Ohutus: Esimene ja kõige olulisem samm pärast liiklusõnnetust on tagada enda ja teiste ohutus. Kui on vigastatuid, kutsu vajadusel kiirabi. Kui vigastusi pole ja sõidukid on liiklusohtlikus kohas, liiguta autod turvalisse kohta. 2. Teavita

Meie ettevõttest

Autode sära ja välimus on oluline osa nende üldisest ilust ning kaitsevastavusest. Kas oled märganud, kuidas aja jooksul võib päikesevalgus, loodusjõud ja muud
ssb.ee
Autode sära ja välimus on oluline osa nende üldisest ilust ning kaitsevastavusest. Kas oled märganud, kuidas aja jooksul võib päikesevalgus, loodusjõud ja muud mõjutused jätta oma jälje autode keredele? Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes aitaks su autol taastada selle endine hiilgus, siis Fremad OÜ on õige valik. Meie Teenused: Värvimine: Autovärv ei mõjuta mitte ainult sõiduki väljanägemist, vaid toimib ka kaitsva barjäärina välismõjude vastu. Pakume kvaliteetset värvimistööd, mis taastab auto ilusa ja värske väljanägemise ning kaitseb seda kahjulike mõjude eest. Keretööd:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.