FREMAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Liiklusõnnetused võivad juhtuda ootamatult ning oluline on teada, kuidas käituda õnnetuse korral, et tagada oma ohutus, kahjude dokumenteerimine ja õigete sammu

Kuidas tegutseda liiklusõnnetuse järel?

Liiklusõnnetused võivad juhtuda ootamatult ning oluline on teada, kuidas käituda õnnetuse korral, et tagada oma ohutus, kahjude dokumenteerimine ja õigete sammude astumine. Avarii käsitlus on oluline mitte ainult turvalisuse seisukohast, vaid ka selleks, et tagada sujuv protsess kindlustusasjade korraldamisel ja autoremondil.

1. Taga Enda ja Teiste Ohutus: Esimene ja kõige olulisem samm pärast liiklusõnnetust on tagada enda ja teiste ohutus. Kui on vigastatuid, kutsu vajadusel kiirabi. Kui vigastusi pole ja sõidukid on liiklusohtlikus kohas, liiguta autod turvalisse kohta.

2. Teavita Politseid: Avarii puhul tuleks alati kutsuda politsei õnnetuskohta. Politsei dokumenteerib juhtumi, võtab tunnistajate ütlused ja koostab ametliku raporti. See on oluline nii õiguslike kui kindlustusasjade lahendamise seisukohast.

3. Kogu Andmeid: Kogu võimalikult palju andmeid nii enda kui ka teiste osapoolte kohta. Märgi üles sõidukite registreerimisnumbrid, juhtide nimed ja kontaktandmed, kindlustusandmed ning ka tunnistajate andmed, kui neid on. Samuti tee fotod õnnetuspaigast, kahjustatud sõidukitest ja vigastustest.

4. Ära Tunista Süüd: Ära kunagi tunnista süüd kohapeal, olenemata sellest, kuidas olukord tundub. Avarii asjaolude väljaselgitamine on politsei ja kindlustusfirma ülesanne ning sellel võivad olla õiguslikud tagajärjed.

5. Teavita Kindlustusandjat: Anna oma kindlustusandjale teada juhtunust võimalikult kiiresti. Järgi nende juhiseid, esita vajalikud dokumendid nõuetekohaselt ning selgita õnnetuse üksikasjad.

6. Võta Ühendust Remonditöökojaga: Kui su sõiduk vajab remonti, võta ühendust usaldusväärse remonditöökojaga. Nende professionaalne meeskond hindab kahjustuste ulatust, teostab vajalikud parandustööd ning aitab sul saada hüvitist kindlustuselt.

Fremad on sinu usaldusväärne partner avarii käsitlusel. Kui oled sattunud liiklusõnnetusse, võta meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda sulle professionaalset nõu, tuge ja kvaliteetseid remonditeenuseid. Meie eesmärk on aidata sul liiklusõnnetuse järel sujuvalt edasi liikuda.

kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

FREMAD OÜ tegevusaruanne 2022

Fremad OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõidukite keretööde ja värvimise alale. See on ettevõte, mis on loodud pühendumusega pakkud
ssb.ee
Fremad OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõidukite keretööde ja värvimise alale. See on ettevõte, mis on loodud pühendumusega pakkuda oma klientidele parimat kvaliteeti, hoolimata sellest, et see võib tähendada, et mõned potentsiaalsed projektid võivad meist mööda minna. Meie peamised kliendid on kindlustusettevõtted ja eraisikud, kes hindavad meie kõrgetasemelist tööd ja pühendumust kvaliteedile.2022. aasta prognooside koostamine on hetkel keeruline, kuna arengustsenaariume on mitmeid. Meie peamine eesmärk on kasvatada kasumit ja katta eelmiste perioodide kahjumid.

Auto kere remont: Tark otsus, mis parandab sinu sõiduki väärtust

Sinu auto on rohkemat kui lihtsalt transpordivahend. See on su investeering, mis väljendab su isikupära ja stiili. Üks olulisemaid osi auto välimuses on selle k
ssb.ee
Sinu auto on rohkemat kui lihtsalt transpordivahend. See on su investeering, mis väljendab su isikupära ja stiili. Üks olulisemaid osi auto välimuses on selle kere. Kere seisukord mõjutab mitte ainult auto visuaalset ilmet, vaid ka selle väärtust ja vastupidavust. Just seetõttu on auto kere remont oluline tark otsus, mis võib pikemas perspektiivis tuua sulle mitmeid eeliseid. Iga päev puutub su auto kokku erinevate välismõjudega, olgu selleks päikesevalgus, vihm, lumi, teede sool või tolmuosakesed. Aja jooksul võivad need mõjutused jätta jälje auto värvile ja pinnale. Lisaks võivad õnnetused,

Meie ettevõttest

Autode sära ja välimus on oluline osa nende üldisest ilust ning kaitsevastavusest. Kas oled märganud, kuidas aja jooksul võib päikesevalgus, loodusjõud ja muud
ssb.ee
Autode sära ja välimus on oluline osa nende üldisest ilust ning kaitsevastavusest. Kas oled märganud, kuidas aja jooksul võib päikesevalgus, loodusjõud ja muud mõjutused jätta oma jälje autode keredele? Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes aitaks su autol taastada selle endine hiilgus, siis Fremad OÜ on õige valik. Meie Teenused: Värvimine: Autovärv ei mõjuta mitte ainult sõiduki väljanägemist, vaid toimib ka kaitsva barjäärina välismõjude vastu. Pakume kvaliteetset värvimistööd, mis taastab auto ilusa ja värske väljanägemise ning kaitseb seda kahjulike mõjude eest. Keretööd:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.