WESPEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui otsite unustamatut viisi, kuidas oma sõprade ja perega aega veeta või erilist sündmust tähistada, siis oleme siin, et teid aidata. Meie ettevõte pakub kümbl

Ettevõtte lugu

Kui otsite unustamatut viisi, kuidas oma sõprade ja perega aega veeta või erilist sündmust tähistada, siis oleme siin, et teid aidata. Meie ettevõte pakub kümblustünni renti Pärnumaal ja Hiiumaal, tuues teieni lõõgastava ja meeldejääva kogemuse Eesti kaunimatesse paikadesse.

Kümblustünn - Looduslähedane lõõgastus

Kümblustünn on palju enamat kui lihtsalt mullivann. See on lõõgastav, tervist parandav ja lõbus viis aega veeta koos lähedaste ja sõpradega. Meie kümblustünnid on valmistatud kvaliteetsest puidust ning sobivad suurepäraselt nii talveõhtuks tähtede all kui ka suviseks lõõgastuseks.

Miks valida meid?

  1. Kvaliteet ja ohutus: Meie kümblustünnid on kvaliteetsed ning regulaarselt hooldatud, tagamaks teile ohutu ja nauditava kogemuse. Oleme pühendunud kliendi rahulolu ja ohutuse tagamisele.

  2. Lai valik: Pakume erineva suuruse ja stiiliga kümblustünne, et saaksite valida endale sobiva. Olgu tegemist romantilise paarilõõgastuse või suure sõpruskonna kogunemisega, meil on lahendus kõigile.

  3. Kohaletoimetamine ja paigaldus: Meie meeskond toob kümblustünni teie valitud asukohta ja paigaldab selle teie eest. Te ei pea muretsema raske töö ega tehniliste detailide pärast - me hoolitseme kõige eest.

  4. Klienditeenindus: Oleme alati valmis vastama teie küsimustele ja aitama teil valida sobivaim kümblustünni variant vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

Kuidas see toimib?

Kümblustünni rentimine meilt on lihtne ja mugav protsess. Kõigepealt võtke meiega ühendust, et arutada oma soove ja broneerida tünn teie valitud kuupäevaks. Seejärel valime teiega koos sobiva tünni suuruse ja stiili ning kokkuleppelise paigaldusaja. Rentimise ajal ei pea te muretsema tünni transportimise ja paigaldamise pärast - meie meeskond tegeleb kõigega.

Kui tünn on paigaldatud ja täidetud soojendava veega, võite oma lõõgastava seikluse alustada. Olgu selleks romantiline õhtu kahekesi või mõnus sõprade kokkusaamine, kümblustünn pakub teile kvaliteetaega ja meeldejäävaid hetki.

Tähtsündmused ja Kümblustünn

Kas soovite tähistada sünnipäeva, pulma-aastapäeva, sõprade kokkutulekut või mõnda muud erilist sündmust? Kümblustünn on suurepärane valik. Saate lisada tünni juurde mõnusa muusika, meelelahutuse ja suupisted ning luua unustamatu pidu, mida teie külalised jutustavad veel kaua aega.

Lõpetuseks

Kui otsite meeldejäävat ja lõbusat viisi aega veeta, siis meie kümblustünnide rent Pärnumaal ja Hiiumaal on ideaalne valik. Pakume kvaliteetseid tünne, professionaalset paigaldust ja suurepärast klienditeenindust. Ootame teiega koostööd, et muuta teie sündmus eriliseks ja lõõgastavaks elamuseks.

Võtke meiega ühendust, et broneerida oma kümblustünni seiklus ja luua unustamatu mälestus koos lähedaste ja sõpradega.

Vaata rohkem  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

WESPEST OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Wespest, mis on tuntud oma mitmekesiste remondi- ja elektritööde ning unikaalse haagisel kümblustünnide renditeenuse poolest, registreeriti Äriregistri
ssb.ee
Osaühing Wespest, mis on tuntud oma mitmekesiste remondi- ja elektritööde ning unikaalse haagisel kümblustünnide renditeenuse poolest, registreeriti Äriregistris 25. novembril 2019. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt laienenud ja pakkunud oma teenuseid peamiselt Pärnumaal, kuid on hiljuti laienenud ka Hiiumaale, mis näitab ettevõtte püüdlusi oma teenuseid laiemale kliendibaasile pakkuda.2019. aasta aruandeaasta müügitulu oli 31 665 eurot, kuid majandustulemuseks kujunes - 10 963 eurot. See näitab, et ettevõte on silmitsi mõningate majanduslike väljakutsetega, kuid on valmis neid

Mida silmas pidada kümblustünni valimisel?

Kümblustünni valimisel on mitmeid aspekte, mida tuleks silmas pidada, et tagada turvaline ja mugav kasutuskogemus. Mõned tähtsamad aspektid on: 
 
 Suurus: Kü
ssb.ee
Kümblustünni valimisel on mitmeid aspekte, mida tuleks silmas pidada, et tagada turvaline ja mugav kasutuskogemus. Mõned tähtsamad aspektid on: Suurus: Kümblustünni suurus peaks olema piisavalt suur, et pakkuda piisavalt ruumi inimesele ujumiseks, kuid mitte liiga suur, et oleks raske hooldada. Materjal: Kümblustünn peaks olema valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis on vastupidav ja pikaajaline. Üldiselt kasutatakse PVC-d, Fiberglassit või akryylimaterjali. Vorm: Kümblustünn peaks olema õige vormiga, et tagada mugav ujumine ja hõlpsam hooldus. Näiteks ümmargune või ovalne vorm

Mille poolest on kümblustünn kasulik ?

Kümblustünn on kasulik mitmel erineval põhjusel, mõned neist on: 
 
 Tervis ja fitness: Ujumine on suurepärane treening, mis tugevdab südame-veresoonkonna süs
ssb.ee
Kümblustünn on kasulik mitmel erineval põhjusel, mõned neist on: Tervis ja fitness: Ujumine on suurepärane treening, mis tugevdab südame-veresoonkonna süsteemi, parandab kardiovaskulaarset tervist, tugevdab lihaseid, parandab koordinatsiooni ja aitab kaalulangetamisel. Lõõgastus ja stressi leevendus: Kümblustünnis ujumine võib anda lõõgastava ja rahustava efekti, mis aitab vähendada stressi ja pingeid. Pere aeg: Kümblustünn on suurepärane koht perega aega veeta, lapsed saavad ujuda ja mängida ning täiskasvanud saavad lõõgastuda. Sotsiaalne kogemus: Kümblustünn on suurepärane

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.