HUNDIPEA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1611 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommen

HUNDIPEA OÜ hetkeolukord

Juba 1611 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hundipea OÜ asutati 04.12.2019 eesmärgiga muuta Paljassaare sadama-ala Tallinna uueks rohelinnaosaks. Lisaks arendustegevusele on

Hundipea OÜ Paljassaare sadama-ala võrguettevõtja elektri, vee ja kanalisatsiooni osas ning osutab sadamateenuseid.

Soovime muuta nutika rohelinna linnaplaneerimise standardiks

Hundipea OÜ eesmärgiks on luua töövahendid nutika rohelinna planeerimiseks. Töötame välja ringmajandusliku linnaruumi mudelit, mis on aluseks kõrgtehnoloogilise ning kliimaneutraalse naabruskonna loomiseks alakasutatud pruunalale. Loodava strateegia eesmärk on muuta loodusega kooskõlastatud elu linnas kättesaadavaks igaühele.

Muudame Paljassaare sadama-ala rohelinnaosaks

Meie pilootprojektiks on Paljassaare sadama-ala, mille muudame Tallinna uueks rohelinnaosaks. Ühendame Paljassaare sadama-ala kinnistuomanikke, kes jagavad samu väärtuseid ja arenduspõhimõtteid.

Meie aluspõhimõtteks on terviklik linnakogukond, kus on kõigil hea olla

Lähtume järgnevatest väärtustest:

Tänapäevaselt tihe linn. Lähtume kompaktse, nn 15 minuti linna põhimõttest. Veerandtunnine linn hõlmab sidusat avalikku ruumi, jalg- ja rattateede võrgustikku, efektiivset ühistranspordisüsteemi, teenuste, töökohtade, kooli ja lasteaia olemasolu, mis omakorda vähendab sundliikumist. See on hea inimeste elukvaliteedile, ettevõtete tegevusele ning aitab kaasa süsinikuheite vähendamisele.

Igaühele kättesaadav. Loome linnakeskkonna, kus kõigil on hea toimetada. Lastest vanuriteni ning liikumispuudega ratturite ja lapsevankriga liikleva vanemani. Sotsiaalse mitmekesisuse soodustamiseks tuuakse korterite ja äripindade müümisel ja üürimisel turule võimalikult erineva hinna ja planeeringuga lahendusi. Nii väldime eliitpiirkonna tekkimist.

Kvaliteetne avalik ruum. Hundipea tänavate planeerimisel on tähelepanu keskmes jalakäijad, et anda tänavatele tagasi nende sotsiaalne mõõde.

Pöörame avaliku ruumi kujundamisel ja maastikuarhitektuuris olulist tähelepanu läbimõeldud rohealadele ning mitmekesisusele, et inimeste omavahelist suhtlemist ja õues tegutsemist suurendada, sellega elukvaliteeti tõstes.

Kliimateadlikult planeeritud. Rakendame säästlikke looduspõhiseid ja tehnoloogilisi lahendusi nii ala arhitektuuri, avaliku ruumi, rohealade kui ka taristu puhul, eesmärgiga jõuda Hundipeal CO2-neutraalsuseni. Töötame välja lahendusi, kuidas ühtaegu vähendada keskkonnareostust, tõsta ala bioloogilist mitmekesisust ja samal ajal hakkama saada kliimamuutuste mõjudega.

Tugineme teadusele

Hundipea lähtub oma arendustegevuses teaduslikest põhimõtetest ja põhjalikest uuringutest. Teeme koostööd teaduasutuste ja oma valdkondade tippspetsialistidega. Kaasame parimat teadmist, et luua uus linnaosa kogu Tallinna hüvanguks. Oleme Rohetiigri Akadeemia esimese lennu vilistlased ja Sihtasutuse Rohetiiger asutajaliige. Osaleme regulaarselt valdkonnaga seotud konverentsidel ja seminaridel.

Viisime majandusaastal läbi ulatusliku rakendusuuringu „Inimeste käitumine ja keskkond“ koostöös TalTechiga, mille eesmärgiks on saada aru inimese ning elu- ja linnakeskkonna suhtest. Uuring annab sisendi Hundipea asumi kujundamisel sõbralikuks naabruskonnaks, kuhu tulevad aega veetma ka asumivälised linnaelanikud. Lisaks viime läbi regulaarseid täiendavaid detailsemaid analüüse ja uuringuid, nt CO2 jalajälje mõõdistamise. Kokku oli teadus- ja arendusuuringute eelarve 2022.aastal 325 000 eurot.

Pakume Paljassaare sadama-alal tervikteenuseid

Lisaks arendustegevusele on Hundipea OÜ Paljassaare sadama-ala võrguettevõtja elektri, vee ja kanalisatsiooni osas ning osutab sadamateenuseid. Hundipea on Paljassaare sadama sadamapidaja.

2022.a kasvasid majanduslikud riskid seonduvalt Venemaa agressiooniga Ukrainas ning agressiooni tõttu rakendatud sanktsioonidega

Venemaal ja Valgevenes. Mõju Hundipeale avaldub läbi meie klientide, keda mõjutab mh toormaterjalide kättesaadavuse vähenemine.

Hundipea äritegevus ei ole hooajaline. Valuutakursside muudatused ja börsikursside muutumised ei avalda Hundipeale otsest mõju. EURIBOR-i tõus avaldab mõju, arvestades, et Hundipea on saanud pikaajalise laenu krediidiandjalt.

Hundipea olulisemad keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud on seotud meie strateegia elluviimisega: näiteks soovime avada piirkonda järk-järgult avalikkusele, alustame päikesepargi rajamist, alustasime koostööd Taltechi ülikooliga seonduvalt linnaruumiliste rohestrateegiate väljatöötamisega.

Hundipea OÜ 2022. aasta müügitulu oli 2 075 699 eurot (2021. aastal 817 537 eurot) ja kasum 362 598 eurot (2021. aastal 4 964 461eurot).

Hundipea OÜ juhatus koosneb kolmest liikmest. Hundipea nõukogu on 5-liikmeline.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.