VALGE VABRIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritu

VALGE VABRIK OÜ hetkeolukord

Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Valge Vabrik alustas tegevust 2020.a. veebruaris.

OÜ Valge Vabrik põhitegevusalaks on enda disainitud keraamika tootmine ning müük. Ettevõteei ole saanud majandusaasta jooksul müügitulu.

Ettevõttel puuduvad töötajad ning aruandeaasta jooksul palka ei makstud. Järgneval majandusaastal on ettevõttel plaanis jätkata majandustegevusega.

Ettevõtte omakapital on langenud alla seaduses sätestatud piirmäära, kuid on sellest hoolimata positiivne. Seoses algusaasta suuremate sissesadmis kuludega on ettevõtte esimese aruandeaasta kulud ületanud tulusid, millest tingituna on omakapital langenud alla seaduses sätestatud piirmäära ning ei ole taastunud täielikult siiani.Teisel majandusaastal on saavutatud kerge kasum. Kolmandal tegevusaastal ei saadud müügitulu ning vahetus ettevõtte juhtkond, millest tulenevalt on araundeaasta tulem negatiivne. Tulenevalt ettevõtte hetke majanduslikust seisust ning ümbritsevast ärikeskkonnast on ettevõtte juhtkond korrigeerinud enda eelmisel majandusaastal tehtud eesmärke.

Tulevaste majandusaasta suhtes on juhtkond positiivselt meelestatud ning usub, et hiljemalt aastaks 2027 suudetakse omakapitali suurus taastada ning ettevõte lõpetab oma majandusaastad edaspidi kasumis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.