LEIBURGER OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Suvi on kohe käes ja koos sellega saabub ka igale eestlasele tuttav igatsus mere ja päikese järele. Üks koht, mis suvel kindlasti külastamist väärib, on Eesti s

Kas oled valmis nautima Pärnu suve?

Suvi on kohe käes ja koos sellega saabub ka igale eestlasele tuttav igatsus mere ja päikese järele. Üks koht, mis suvel kindlasti külastamist väärib, on Eesti suvepealinn - Pärnu. See kaunis linn asub Lääne-Eestis mere ääres ning pakub rikkalikku ajalugu, kaunist arhitektuuri ja loomulikult ka lõõgastavat rannapuhkust.

Pärnu on tuntud kui üks Eesti populaarsemaid suvituskohti, ning seda põhjusega. Siin on midagi kõigile - kaunis liivarand, suurepärane kohvikute ja restoranide valik, põnevad ajaloolised vaatamisväärsused ja aktiivne ööelu. Rannapromenaad on täis tegevusi ja suveüritusi, mis meelitavad igal aastal kohale tuhandeid turiste.

Kuid Pärnu pakub midagi enamat kui vaid rannapuhkus. Linna kesklinnas on palju vaatamisväärsusi, mida tasub külastada. Näiteks Pärnu muuseum, mis räägib linna ajaloost ja kultuurist. Linna südames asuv Pärnu raekoda on kaunis ajalooline hoone, mida tasub kindlasti külastada.

Pärnu kesklinnas tasub kindlasti külastada ka Hommikuburgerit - väikest käsitöö burgeri kohakest, mis on võitnud paljude inimeste südamed oma maitsva toidu ja hubase atmosfääriga. Menüüs on erinevad burgerid ja kartulituutud, mis on valmistatud kohalikust toorainest. Kohvik on avatud hommikust hilisõhtuni ning pakub nii võimalust kiireks ampsuks kui ka rahulikumaks söömaajaks.

Pärnu on suurepärane sihtkoht kõigile, kes otsivad suvel lõõgastust, põnevust ja uusi kogemusi. Selle ilusa mereäärse linna külastamine võib olla just see, mida vajate, et unustada argipäevamured ja nautida täielikult suve võlusid. Nii et ära jäta seda võimalust kasutamata - tule ja naudi Pärnu suve!

Kui soovid kogeda unustamatuid maitseelamusi ja meeldivat atmosfääri, siis ootame sind meie käsitöö burgeri kohvikusse Pärnu kesklinnas. Lisaks igapäevasele menüüle pakume ka erinevaid teenuseid, nagu sünnipäevade, firmapidude ja koosviibimiste korraldamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LEIBURGER OÜ tegevusaruanne 2022

ÜLDINFO.  LEIBURGER OÜ on asutatud veebruaris 2020 aastal.  LEIBURGER OÜ peamiseks tegevusalaks pidi saama kiirtoidu müük Pärnu kesklinnas.  ÄRITEGEVUSE ÜLEVAAD
ssb.ee
ÜLDINFO. LEIBURGER OÜ on asutatud veebruaris 2020 aastal. LEIBURGER OÜ peamiseks tegevusalaks pidi saama kiirtoidu müük Pärnu kesklinnas. ÄRITEGEVUSE ÜLEVAADE. Ettevõtte tegevus põhimõtteliselt peatus 2020. aastal seoses koroonapandeemia levikuga ja aastal 2022 ei toimunud samuti majandustegevust. Aastal 2023 on LEIBURGER OÜ leidnud oma majandustegevusele uue suuna- enda kinnisvara haldamine ja üürile andmine. MUUD VALDKONNAD. Töötajad ja juhtkond 2022. aastal LEIBURGER OÜ-s töötajaid ei olnud. LEIBURGER OÜ juhatus on üheliikmeline ja juhatusele 2022. aastal ei ole juhatuse tasusid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.