RECRUITMENT SOFTWARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 884 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

RECRUITMENT SOFTWARE OÜ hetkeolukord

Juba 884 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Recruitment Software OÜ tegevus on värbamistarkvara loomine ja müük. Kui seni teati meid peamiselt kaubamärgi RecruitLab järgi, siis alates suvest 2023 saab meie tarkvara uueks nimeks ja kaubamärgiks Teamdash. Ärinimi Recruitment Software OÜ ei muutu.

Teamdash’i kasutajad on värbajad, personalijuhid ja värbavad juhid. Teamdash’i peamine kasutegur on selles, et värbamine muutub mitu korda kiiremaks, koostöö värbavate juhtide ja värbajate vahel paraneb. Värbamisotsuste kvaliteet ja kiirus paraneb. Personaliosakondadel ja ettevõtete juhtkonnal tekib lihtne, kiire ja alati kättesaadav ülevaade sellest, mis organisatsiooni värbamises toimub. Värbajad saavad jälle oma tööd nautida.

Eriti suur kasu on Teamdashist sellistel ettevõtetel, kellel on vaja täita palju erinevaid ametikohti või kelle kandidaatide arvud on keskmisest suuremad ning seetõttu võtab kandidaatidega suhtlemine meeletult palju aega.

Ilma värbamistarkvarata tekib ettevõtetel kolm suuremat probleemi – kuna värbajatel on aega vähe, siis jäetakse suhtlemata nende kandidaatidega, kes esmapilgul tunduvad mitte sobivat ja seetõttu kannatab ettevõtte maine tööandjana ning edasine värbamisvõimekus langeb veelgi. Teiseks ei leita massist sobivaid kandidaate liiga lihtsalt üles ja jäetakse seetõttu head äri kasvatamise võimalused kasutamata (kuuleme sageli ettevõtjaid ütlemas, et “kasvaks küll, aga me ei leia sobivaid töötajaid”). Kolmandaks – värbajad ei saa tegeleda sellega, mis pani neid kunagi värbaja ameti kasuks otsustama, sest aega kandidaatidega suhtlemiseks ja sisulise värbamistöö tegemiseks jääb väheks. Samas värbajate töökoormus ja stress kasvavad. Teamdash automatiseerib värbamises kõike, mida on mõistlik automatiseerida ja seda nii, et värbamise kvaliteet ja kiirus paranevad.

Teamdashi kliendid on seitsmes riigis – Suurbritannia, Leedu, Eesti, Läti, Saksamaa, Soome ja Taani. Kokku on Teamdashil aruande kirjutamise ajal üle 2000 kasutaja.

Natuke majandusnäitajatest ka.

Teamdash opereerib kui üsna tüüpiline SaaS kasvuettevõte, ehk startup.

Aruandeaasta müügitulu oli 182 123 eurot, mis kasvas aastaga 2.6 korda (üsna tavaline kasvukiirus sellise faasi SaaS startupi jaoks).

Suurem osa käibest oli igakuine korduvkäive (MRR). Lisaks kiirele klientide arvu ja käibe kasvule oli majandusaasta üks olulisemaid sündmuseid seemneraha (seed round investment) kaasamine, mis tõi endaga kaasa ka ettevõtte osanike struktuuri muutuse. Omanike nimekirja saab vaadata siit.

Kaasatud investeeringu suurus oli 1,852,500 eurot. Ettevõte kasutab saadud investeeringut uutel turgudel äri käivitamiseks ja laienemiseks ning toote edasiarendamiseks selliseks, mis vastab meie ideaalse kliendiprofiili vajadustele. Suurem osa investeeringust kulutatakse täiendavate töötajate palkadeks ja turundus- ning müügitegevusteks. Enamikku sellest kulust pole raamatupidamisstandardite järgi võimalik konverteerida põhivaraks ja seetõttu kajastub see investeering 2022.a majandusaasta aruandes 425 859 eurose kahjumina. See vastab ettevõtte 2022 planeeritud eelarvele.

Käesoleva aruande kirjutamise ajaks oleme täitnud kõik lainemiseks vajaminevad ametikohad. Uued töötajad on sisse elanud ja hakkavad juba näitama esimesi tulemusi. Rohkem siinkohal tulevikku ei ennustaks, et säiliks põnevus ka järgmise aastaaruande ilmumise ajaks.

Soovin aruande lugejatele ilusat päeva!

Lugupidamisega,

Paavo Heil

Co-founder ja juhatuse liige

Rohkem saab Teamdashi kohta teada siit: https://teamdash.com

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.