N.G.P EUROPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1545 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komment

N.G.P EUROPE OÜ hetkeolukord

Juba 1545 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

N.G.P Europe OÜ põhitegevusala on alteernatiivsete tubakatoodete hulgimüük. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid nikotiinipatju ning tõhusaid suitsetamisest loobumise lahendusi.

N.G.P Europe OÜ on teinud investeeringuid põhivarasse 3,9 miljonit eurot, eelkõige seoses uute liinide rajamisega Taanis asuvasse tehasesse. Eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, uute toodete väljatöötamine ja efektiivsuse parandamine. Uute liinide tehnoloogilised omadused võimaldavad meil pakkuda paremat tootekvaliteeti ja suuremat tootmismahtu.

Olulises mahus investeeringuid langeb veel ka järgmistesse perioodidesse (2023-2025) - kolme aasta jooksul on plaanis investeerida uue tehase ehitusse 6 miljonit eurot.

Oodatav kasutegur on suurenenud tootmisvõimsus, parem tootekvaliteet,efektiivsuse tõus ja konkurentsieelised.

Muid uurimis- ja arendustegevuse projekte ei olnud.

N.G.P Europe OÜ tegevusega ei kaasnenud olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid.

Aruandeperioodi müügitulu oli 15 230 123 (2021.aastal 9 284 007) eurot.

Tegevusharu üldine makromajanduslik keskkond on olnud ettevõtte jaoks soodne.

Kuigi paljud kulud suurenesid (kaubad, materjal,teenused, tegevuskulud, tööjõukulud maksudega), suutis ettevõte suurendada ettevõtte puhaskasumit. Aruandeaasta kasumiks kujunes 7 276 948 (2021.aastal 4 472 951) eurot.

Aruandeaastal müüdi kaupa lisaks Eestile ka Euroopa Liidu riikides nagu Leedu, Läti, Holland,

Rootsi, Slovakkia, Ungari, Belgia jne. Väljaspool Euroopa Liitu aga Islandisse, Ukrainasse ja

Suurbritanniasse.

Järgmiste aastate plaanis on turuosa suurendamine, suunates oma eesmärk uute (hulgi) klientide leidmisele ning osalemine ka rahvusvahelistel messidel Saksamaal, Hispaanias, Araabia

Ühendemiraatides.

Äritegevus ei ole hooajaline, müügitegevus toimub aastaringselt.

Tavapärase äritegevuse käigus puutub ettevõte kokku erinevate finantsriskidega. Risk defineeritakse kui võimalik tulevikusündmus, mis võib mõjutada ettevõtte eesmärkide saavutamist.

Ettevõte on peamiselt avatud finantsriskidele, sh krediidi- ja valuutariskile: (cid:127) Krediidirisk on risk, kus ettevõte saab kahju, kui vastaspool ei täida oma lepingulisi finantskohustusi.

(cid:127) Valuutarisk ilmneb tehingutest, mis ei ole tehtud EUR valuutas.

Ettevõtte juhtkond analüüsib regulaarselt ettevõtte riske ja otsib pidevalt võimalusi maandamaks riskide ebasoodsat mõju äritulemusele.

Juhtkonna hinnangul aruandekuupäeva järgselt ega ka aastaaruande allkirjastamise päeva seisuga ei ole toimunud ühtegi sündmust, mis omaks märkimisväärset mõju ettevõtte majandusaasta tulemusele.

Eesmärk on ka turundustegevuse laiendamine ja uute toodete tutvustamine ja reklaamimine.Toodete müügimahu suurendamiseks on kavas 2023.a. palgata juurde uusi töötajaid.

Äriühingu juhatus koosneb kahest liikmest. 2022.aastal arvestati tasu ühele juhatuse liikmele 11 480 eurot.

Ettevõtte peamised suhtarvud: 2022 2021

Müügitulu € 15 230 123 9 284 007

Ärikasum (-kahjum) € 7 277 562 4 472 939

Ärirentaablus % 47,8 48,2

Maksevõime kordaja (kordades) 10,5 53,7

Võlakordaja (kordades) 0,06 0,0

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.