ENEFIT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommen

ENEFIT AS hetkeolukord

Juba 6346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

ENEFIT OÜ tegevusaruanne 2022

Ülevaade ettevõttest

Enefit Connect on Eesti Energia kontserni tütarettevõte, mis alustas tegevust 2021. aasta jaanuarist.

Enefit Connect aitab era- ja äriklientidel ning erinevatel taristuettevõtetel luua ja hoida elektri- ja sidetaristuga seotud kaasaegset elukeskkonda.

Meie võimekus lahendada klientide vajadusi terviklikult, kliendikeskselt ja tulevikukindlalt eristab meid teistest meie valdkonna ettevõtetest.

Siseneme elektri- ja sidetaristuga seotud valdkondadesse erinevates riikides, kus suudame piisavalt väärtust luua.

Ettevõtte teise tegevusaasta jooksul täpsustati ettevõtte tegevuskorraldust ja arenguplaane, korrastati osutatavate teenuste struktuuri ning tehti algust juhtimismudeli korrastamise protsessiga, mis aitaks senisest paremini toetada eesmärkide elluviimist.

Meie portfell sisaldab teenuseid, mis lähtuvad klientide vajadustest ning on vajalikud tulevikukindla ning kaasaegse elukeskkonna loomiseks ja hoidmiseks. Enefit Connecti tugevuseks on olemasolev tehniline kompetents tehnoloogiliste lahenduste väljatöötamiseks ja hilisemaks teostamiseks ning nii meie enda kui ka klientide varade digitaliseeritud varahaldus. Sellest tulenevalt keskendume teenustele, mis on seotud erinevate taristute ja rohepöörde kliendilahenduste tehnilise nõustamise, paigaldamise, haldamise ja järelteeninduse pakkumisega.

2022. majandusaasta lõpul olid Enefit Connecti portfellis järgmised olulisemad teenusegrupid: (cid:127) Valgustusteenused; (cid:127) Sideteenused; (cid:127) Jaekliendilahenduste teostamine; (cid:127) Taristute ehitamine; (cid:127) Taristute haldus; (cid:127) Juhtimiskeskus 24/7; (cid:127) Digiteenused.

2022. aasta olulisemad sündmused

Kindlustasime üle-Eestilise kiire interneti võrgu kasumliku arendamise

Kõige suuremad investeeringud tegime sidevõrgu arendusse - 2022. aastal investeerisime sinna 16 miljonit eurot. Laiendasime operaatorineutraalset kiire interneti võrku, et viia kiire internetiühendus võimalikult paljude inimesteni. 2022. aasta lõpuks oleme loonud üle 56 000 liitumisvõimaluse. Osalesime riigi poolt korraldatud sidetaristu meetme konkursil. Jätkasime süsteemset tegevust kinnisvaraarendajate suunal terviklike lahenduste pakkumiseks.

Kaasajastasime Eesti tänavate valgustust turvalisemaks ja efektiivsemaks

Enefit Connecti nutikate ja säästlike valgustuslahendustega muutsime elukeskkonna turvalisemaks ning pakkusime kokkuhoiuvõimalusi nii elektri- kui hoolduskuludelt erinevates piirkondades üle Eesti. Meie rajatud valgustuslahendusi kasutavad nii kohalikud omavalitsused, ärid kui ka kogukonnad.

Tulime toime märkimisväärselt kasvanud ehitusmahtudega

Taristute ehitamise teenuse osas saab märgiliseks pidada konkursiga võidetud Eleringile kuuluva Loo 110 kV alajaama relee- ja automaatikasüsteemide rekonstrueerimistööde lõpetamist. Tehtud töö annab meile hoogu osalemaks järgmistel konkurssidel, mida oleme 2023.

aastal ka tegema hakanud. Tulime 2022. aastal toime ehitusmahtude märkimisväärse kasvuga, mis tulenes suuresti klientide soovist rajada erinevaid roheenergialahendusi.

Hakkasime pakkuma “võtmed kätte” lahendusi

Jaekliendilahenduste teenusegrupis lõpetasime gaasitööde teostamise. Samas lisandus juba varasemalt teostatud elektritöödele ka “võtmed kätte” päikeselahenduste ja salvestuslahenduste teostus. Erinevate lõppkliendilahenduste edukaks osutamiseks digitaliseerisime ka oma laohaldussüsteemid.

Viisime lõpule Imatra Elektri varade haldamisega seotud tegevused

Sidusime Imatra Elektri varade halduse Enefit Connecti varade haldamise juhtimissüsteemide ja protsessidega, kasutades selleks oma insenertehnilisi kompetentse ja parimaid praktikaid.

Jätkasime NetFixi arendamist ja turustamist

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.