TARINDI CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

TARINDI CONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tarindi Consult OÜ alustas tegevust 2021 aasta veebruaris ning põhitegevuseks oli ehitusjuhtimise -, ehituse omanikujärelevalve - , ehitustegevuse juhtimise teenuse osutamine. Põhitegevused 2022 aastal jäid samaks.

Tarindi Consult OÜ 2022 aasta käibest moodustas ehitusjuhtimise (investeeringu- ja arendusprojektide planeerimine/ käivitamine, hangete koostamine/ läbiviimine ning Tellija tehniline nõustamine) teenuse osutamine ca 21% ning ehituse omanikujärelevalve teenuse osutamine ca 52% ja ehitustegevuse juhtimise (ehitusobjekti projektijuhtimine, ehitusprotsessi ajaline ja rahaline planeerimine, hangete korraldamine, alltöövõtjate valik, tegevuste ohjamine) teenuse osutamine ca 27%.

Tarindi Consult OÜ klientideks 2022 aastal on olnud: erinevad kinnisvara arendamisega tegelevad ettevõtted; erinevad eraõiguslikud ettevõtted (sh Kiili Tootmine OÜ, Exmet OÜ, Rivest OÜ, Promenaadi Kodud OÜ, Massiaru Põllumajanduslik OÜ, RannaNiidu

Kodud OÜ, Mai 71 OÜ, L6 OÜ); kohalikud omavalitsused (sh Paide Linnavalitsus, Väike-Maarja Vallavalitsus, Järva Vallavalitsus, Pärnumaa Omavalitsuste Liit); korteriühistud; 2022. aasta tegevuse eest maksti juhatuse liikmele tasu. Juhatuse liikme käsutuses olid firmale kuuluv sõiduauto, mobiiltelefon ning tööks vajalikud töövahendid.

Aruandeaastal jätkus täienduskoolitamine kutsekvalifikatsiooni hoidmiseks ja taas tõendamiseks ning selleks osaleti erinevatel täiendõppe punkte andvatel koolitustel. Juhatuse liikmele väljastati kutsetunnistus.

Põhilist arvuti tarkvara uuendatakse regulaarselt kohalike ametlike müügiesindustega sõlmitud lepingute alusel.

Tarindi Consult OÜ jätkab tööd aadressil Olga talu, Rõusa küla, Põhja-Pärnumaa vald, Pärnumaa asuvates ruumides.

Tarindi Consult OÜ jätkab ehitusjuhtimise -, ehituse omanikujärelevalve - , ehitustegevuse juhtimise teenuse osutamist Eestis ning saavutatud positsiooni kindlustamist ja laiendamist. Ettevõtte eesmärk järgneval majandusaastal on teenuste müügimahu säilitamine varasemal tasemel, mille saavutamiseks on plaanis palgata tööle vajaliku kvalifikatsiooniga insenerid. Kõrgendatud tähelepanu alla ettevõttes jääb ka edaspidi pakutava teenuse kõrge kvaliteedi ja tellijate rahulolu tagamine ning lepingute usaldusväärne ja täpne täitmine

Tarindi Consult OÜ on jätkuvalt maksejõuline, piisavate varadega ja kindlatel turupositsioonidel tegutsev ettevõte, kes on kinnitanud oma konkurentsivõimet, jätkusuutlikkust ja sotsiaalset stabiilsust ka pandeemia oludes.

Tarindi Consult OÜ juhatuse liikmena jätkab Reino Lõhmus.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

ROA 68% 54%

ROE 89% 90%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: 6.77 2.22

Suhtarvude leidmise valemid: *Varade puhasrentaablus (ROA) = Puhaskasum / Varad*100 // näitab, kui efektiivselt on ettevõte kõiki oma varasid kasutanud *Omakapitali puhasrentaablus (ROE) = Puhaskasum / Omakapital*100// näitab, kui efektiivselt on ettevõtte tegevjuhtkond suutnud omanike poolt investeeritud kapitali kasutada.

*Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustused // näitab likviidsete varade suhet lühiajalistesse kohustustesse; heaks loetakse kattekordajat 1,6 või enam, nõrgaks 1,1 ja vähem.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.