GREENSAILS TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
GreenSails Technology OÜ on uudne ettevõtte kes oma eesmärgiks püstitanud rohepurjede tehnoloogia arendamise ja kasutuselevõtu ning

Rohepurjede tehnoloogia, mis see on?

GreenSails Technology OÜ on uudne ettevõtte kes oma eesmärgiks püstitanud rohepurjede tehnoloogia arendamise ja kasutuselevõtu ning tuua see meie igapäeva purjetamisse.

Meie poolt väljatöötatavate arenduste ja lahenduste käigus pakume oma klientidele võimaluse ümber ehitada oma diiselmootoril töötavad purjejahid elektrilise hübriidajamiga töötavateks purjejahtideks, kus jahi liikumise ja energiavajaduste täitmiseks kasutame kõiki roheenergia liike nagu vesi, tuul ja päike.

Kui teises tänapäevastes lahendustes kasutatakse neid energialahendusi, kui alternatiivseid toetavaid lahendusi diiselgeneraatoritele, siis meie pakutavas hübriidlahenduses kasutataks aga tagavara variandina just hoopis diiselgeneraatorit, mis tavatingimustel on meie lahenduse puhul passiivses seisundis ja käivitub ainult juhul kui teised energiatootjad mingil põhjusel ei saa või ei suuda energiat toota. Selgitavalt, selliseks põhjuseks saab olla ülitugeva tuulega tormine ilm, kus jaht ei saa kasutada liikumiseks purjeid, päike ei paista ja tuul on liiga tugev ning on vaja jahi üle kontrolli taastamiseks jooksutada meie lahendusel akult töötavat elektrimootorit pikemas ajaperspektiivis nt. üle kolme tunni.

See meie poolt pakutav teenus/toode ei ole küll maailmas enam täiesti unikaalne, sest erinevaid kombinatsioone päikese ja tuule energia kombineerimist kaasatakse purjetamise maailmas aina rohkem ja rohkem, kuid peame nentima, et seda siiski kasutatakse toetava energiaallikana ning lisaks neile kahele põhilisele käib eraldiseisvalt ka hüdrogeneraatorite arendamine purjejahtide akude täitmiseks. Kuid olgem ausad, ka sellistel juhtudel kõik need energiaallikad tegelevad purjelaeva elektrivajaduste täitmisega, mis puudutab valgusteid, navigatsiooniseadmeid ja teisi väikeelektriseadmeid ning mitte jõuallika toetamisega mida purjelaevadel kasutatakse, sest veoelemendina peale purjede on neil ikka kasutusel diiselmootorid. Jah, tänapäeval arendatakse pidevalt ka juurde erineva võimsusega elektrimootoreid purjejahtidele, mis aga kahjuks kasutavad oma akude täitmiseks jälle diiselgeneraatoreid või kaldavoolu.

Seega võib väita, et unistada kaldast sõltumatust purjetamisest on peaaegu võimatu juhul, kui soovitakse kasutada ka tänapäeva elektriseadmeid, sest kõiki neid tooteid pakutakse eraldiseisva toite lahendustena küll kõikjal.

Kuid kuna hübriidide arendamine on pidevas ja laienevas arengus ning see on põhjuseks, miks me julgeme väita, et meie loodava toode saab olema omapärane ja selle eristuvaks omapäraks ongi just see, et me plaanime selle toote arendamisega kõik need erinevad lahendused ühendada üheks tervikuks, kus päike, tuul ja ka vesi toodavad elektrit akule, mis toidaks peale parda elektriseadmete ka vajadusel jahi elektrimootorit.

Kes meist ei unistaks sõita rahulikult pikki vahemaid, mõtlemata kas meil ikka diislit paagis jagub või ei. Või kas me saame lubada endale kohvi ja söögitegemist purjejahil samaaegselt.

 

Huvi tekkimise puhul lisateave saamiseks, helistage: 50 30 036 või kirjutage meile owsi251399@gmail.com

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.