QUANLOOP SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

QUANLOOP SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Quanloop Services OÜ on Quanloop gruppi kuuluv Eesti ettevõte. Euroopa finantstehnoloogia sektoris tegutsedes on selle peamine ülesanne olnud toetada Quanloopi gruppi tarkvaralahenduste ja täiendavate teenustega, mille hulka kuuluvad eelkõige tarkvaraarendus ning kõrvalteenustena tehniline- ja kasutajatugi ning KYC/AML-operatsioonide teostamine.

13.04.2022 kuni 31.12.2022 kestnud poolik majandusaasta oli ettevõtte tegevuse algusperiood. Selle aja jooksul eraldati märkimisväärseid rahalisi vahendeid teadus- ja arendustegevuseks, eelkõige patenteeritud tarkvara loomiseks, mis aasta lõpuks on bilansis märgitud immateriaalse varana. Strateegiline otsus teha algusperioodil suuri investeeringuid tootearendusse ja palgata kvalifitseeritud tööjõudu on alustavate ettevõtete puhul tavaline, eriti tehnoloogia- ja finantstehnoloogia sektoris, mis toob sageli kaasa olulise kulude kasvu. Quanloop

Services OÜ puhul tõi see kaasa -144 293 euro suuruse miinuse nimetatud perioodil.

Bilanssi analüüsides saab siiski ettevõtte finantsseisundist parema ülevaate. Seisuga 31.12.2022 on ettevõttel positiivne omakapital kogusummas 797 807 eurot. See näitaja koosneb osakapitalist, ülekursist ja muudest reservidest ning võtab arvesse aasta lõpu negatiivse tulemuse.

Arvestades märkimisväärset omakapitali positsiooni ja ettevõtte algusega kaasnevate käivitamiskulude olemust, on Quanloop Services OÜ juhtkond seisukohal, et ettevõttel on jätkuvalt stabiilne rahaline positsioon. 2023. a on plaanis tegeleda tarkvara turustamisega, mille tulemuseks saadav tulu kataks esialgse investeeringu, lisaks on eesmärgiks kasumlikkuse saavutamine järgnevatel finantsperioodidel.

Quanloop Services OÜ juhtkond kinnitab, et ettevõte on finantsiliselt heas seisukorras ja jätkusuutlik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.