THERMA NORDIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas oled mõelnud uuele küttesüsteemile, mis pakub vastupidavust, mugavust ning on lihtsasti paigaldatav, ilma et peaksid kutsuma litsentseeritud paigaldajat? Th

ThermaSkirt kütteliist - Täiuslik kombinatsioon vastupidavusest, mugavusest ja lihtsast paigaldusest

Kas oled mõelnud uuele küttesüsteemile, mis pakub vastupidavust, mugavust ning on lihtsasti paigaldatav, ilma et peaksid kutsuma litsentseeritud paigaldajat? ThermaSkirt kütteliist on just see täiuslik kombinatsioon, mis vastab kõikidele nõudmistele. Selle unikaalsed patenteeritud push fit ühendused tagavad kiire ja lihtsa paigalduse, samal ajal võimaldades Sul seda ise teha. Unusta keerulised jootmised, hermeetikud ja liimid - ThermaSkirt kütteliist lihtsalt sobitub paika!

ThermaSkirt kütteliistud on saadaval kuni 6-meetri pikkustena, võimaldades enamikul seinapindadest liistu ühes tükis paigaldada. See annab küttesüsteemile visuaalselt nauditava ja ühtlase ilme ning vähendab liitekohtade hulka, tagades samal ajal mugava soojusjaotuse.

Mis teeb ThermaSkirt kütteliistust veelgi erilisema lahenduse? See on kergesti ühendatav PEX küttetorustikuga, mis tagab suurepärase soojusjuhtivuse ja ühtlase temperatuuri ruumis. Lisaks on ThermaSkirt sobilik igale põrandakonstruktsioonile või -kattele, olgu selleks siis parkett, keraamiline plaat või vaip.

Kuid vastupidavus on ThermaSkirti üks suurimaid tugevusi. Löögi- ja vastupidavuskatsed, mida saab näha videos ThermaSkirt Easy Clean kütteliistuga, kinnitavad selle võime taluda suurt koormust. Tänu sellele on ThermaSkirt kütteliist vastupidavam kui traditsioonilised radiaatorid või põrandaküttesüsteemid. Lisaks on see lihtsasti puhastatav, mis tagab selle pikaealisuse ja hõlbustab hooldust.

TermaSkirti eelised on ületamatud. See kombineerib vastupidavuse, mugavuse ja lihtsuse ning pakub soojusjuhtivust, mida teised süsteemid ei suuda võrrelda. Võimalus paigaldada see ise ja vältida litsentseeritud paigaldaja kulusid muudab selle eriti ahvatlevaks valikuks.

Kui otsid täiuslikku küttesüsteemi, mis ei nõua suuri ümberehitusi, on vastupidav ja lihtsasti paigaldatav ning tagab mugava soojuse ja ruumisäästu, siis ThermaSkirt kütteliist on Sinu ideaalne valik!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ThermaSkirt kütteliistud - Täiuslik kombinatsioon efektiivsusest ja esteetikast

Küttesüsteemide valikul on oluline leida tasakaal efektiivsuse ja interjööri esteetika vahel. ThermaSkirt kütteliistud on ideaalne lahendus, mis ühendab need ka
ssb.ee
Küttesüsteemide valikul on oluline leida tasakaal efektiivsuse ja interjööri esteetika vahel. ThermaSkirt kütteliistud on ideaalne lahendus, mis ühendab need kaks olulist tegurit, pakkudes mitmekülgset valikut erinevates stiilides ja värvides. ThermaSkirt H20 - Elegantselt viimistletud interjööri ja energiatõhus küttelahendus: ThermaSkirt H20 on energiatõhus ja soojust kiirgav küttesüsteem, mida saab ühendada igat tüüpi vee baasil küttesüsteemiga. Selle ainulaadne disain sarnaneb traditsioonilisele põrandaliistule, muutes selle suurepäraseks valikuks nii uutele kui vanematele hoonetele.

Mis on kütteliist?

Küttesüsteemide valik on oluline osa hoone ehitamisel või renoveerimisel, sest see mõjutab otseselt meie elukvaliteeti. Traditsioonilised radiaatorid võivad oll
ssb.ee
Küttesüsteemide valik on oluline osa hoone ehitamisel või renoveerimisel, sest see mõjutab otseselt meie elukvaliteeti. Traditsioonilised radiaatorid võivad olla aeglaselt reageerivad, võtavad ruumist palju väärtuslikku pinnaala ning võivad põhjustada tolmuprobleeme. Samuti võib põrandakütte paigaldamine olla kulukas ning võtab aega, mis võib põhjustada muret temperatuuri reguleerimise osas. Õnneks pakub alternatiivne lahendus - ThermaSkirt kütteliist - võimalust neid probleeme lahendada. Kütteliist ThermaSkirt on revolutsiooniline küttesüsteem, mis on valmistatud suure soojusjuhtivusega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.