UJUMISKLUBI BRIIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 410 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommentee

UJUMISKLUBI BRIIS MTÜ hetkeolukord

Juba 410 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Käesolev majandusaasta aruanne hõlmab perioodi 01.jaanuarist kuni 31.detsembrini 2022. aastal.

Ujumisklubi Briis põhitegevuseks on ujumist armastavate laste ujuma õpetamine, ujumisoskuse ja üldfüüsilise ettevalmistuse arendamine.

Lastel on võimalus ujuda kuni viis korda nädalas, võistlussportlased harjutavad kuni 9 korda nädalas.

Klubis tegutseb 239 last.

Meie tegevust toetavad Tallinna linn, kes maksab Tallinnas registreeritud laste pealt pearaha, Eesti Ujumisliit, kust saame noortespordi toetust ja alates 2015.a. riik, kes toetab alates V kategooria treenerite töötasusid ja lastevanemad, kes maksavad õppemakse..

Klubi treeningud toimuvad Nõmme ujulas.

Peale igapäevase ujumistreeningu ja üldfüüsilise ettevalmistuse oleme korraldanud iga kuu lõpus võistluse kõikidele klubiliikmetele ja ühe lahtise võistluse hooaja kohta, kus osalesid ka teised Tallinna ujumisklubid.

Seoses koroonast tulenevatele piirangutele jäid treeningud ära jaanuarist kuni märtsi lõpuni, koroonaga seonduvalt jäid paljud võistlused ära, nagu Eesti meistrivõistlused nii noortele, juunioridele kui ka täiskasvanutele, samuti jäi ära ka noortesaja kaks etappi.

Sügisel toimus lühiraja Eesti MV nii noortele, juunioridele kui ka täiskasvanutele.

Kõik lapsed, kes said osaleda nendel võistlustel ujusid väga tublilt.

Klubi 6 ujujat olid ka esindatud Baltimaade MV, kus ujuti palju isiklikke rekordeid.

Suvel oli võimalus korraldada suvelaager Kurgjärvel, 6 vahetuses, sügislaager toimus Torremolinos 2 rühmale.

Treener Silver Heina rühm osales oktoobrikuus välislaagris Türgis, mis meeldis lastele väga.

Võtsime tööle veel ühe treeneri.

Meie kasumi kujunemisele avadas mõju basseini üüri hinna tunduv tõus ja inflatsiooni tõttu olime sunnitud tõstma treenerite palkasid.

Suurenesid ka võistlussõitude kulud (transport, majutus, stardimaksud).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MadWave Challewnge 2024

12.-14.aprilli 2024  toimub Tartus, Aura Veekeskuse 50 m ujulas ujumisvõistlus  MadWave Challenge 2024.   Tulemusi arvestatakse  3 vanuseklassis –  T,P  2010.a.
ujumisklubibriis.ee

EUL noortesarja II etapp 6.04.2024, Keila

Laupäeval, 6.aprillil toimub Keila Tervisekeskuse ujulas EUL noortesarja II etapp. Võistluste algus kell 12.00, soojendus kell 11.00 – 11.45.   Juhendit näet  S
ujumisklubibriis.ee

HELSINKI SWIM MEET 31.03-01.04.2024

31.märtsist kuni 1. aprillini peetakse Soomes Mäkelärinteen Uimahalli 50 m ujulas ujumisvõistlus HELSINKI SWIM MEET 2024. Osa võtavad mitmed Eesti klubide ujuja
ujumisklubibriis.ee

UK Briis mitmevõistlus 28.03 2024

28. märtsil toimus Tallinnas Nõmme ujulas UK Briis kontrollvõistlus. Kavas oli mitmevõistlus, kus ujuti 4 ala – 50 m liblikat, 100 m selili, 50 m rinnuli,100 m
ujumisklubibriis.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.