SAUE VALD, TURBA ALEVIK, AIA TN 2 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 540 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SAUE VALD, TURBA ALEVIK, AIA TN 2 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 540 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris on KÜ Orashein registreeritud 01.06.1997.a. Tegevuse eesmärk on aadressil Turba, Aia 2 oleva elamu korteriomandite esemete osaks olevate ehtiste ja maatüki mõtteliste osade majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Juhatus.

Korteriühistut juhib ja esindab juhatus. Juhatus on viieliikmeline.

Personal.

Töölepingud on ühistu poolt sõlmitud raamatupidajaga, kellele oli arvestatud aastas palka koos sotsmaksudega 2408 €; koristajaga, kellele arvestatud palk ja puhkuseraha aastas koos sotsmaksudega oli 2007 € .

Juhatuse liikmetele ei ole juhatuse liikme tasusid ja muid tasusid makstud.

Tegevus.

Ühistu tulud koosnevad liikmete hooldustasudest ja kommunaalteenuste eest tasumiseks kogutavatest kommunaaltasudest. Perioodiliste hooldustööde ja kommunaalmaksete katteks tasusid korteriomanikud igakuiselt ühistu arveldusarvele SEB-s vastavalt ühistu poolt esitatud arvetele. Jooksvate hooldustööde ja ühistu ülalpidamiskulude katteks tasusid korteriomanikud hooldustasu 0,240 €/m2; remondifondi koguti 0,240 €/m2. Kolmel suvekuul (juuni, juuli, august) koguti hooldustasusid lisaks 0,15 €/m2 (üldkoosoleku otsusel) ehk 0,390 €/m2. Ühistu tulud kokku moodustasid 16617 €. Juhatus on sõlminud lepingud järgmiste firmadega: N.R.Energy OÜ (küte), AS Kovek (vesi ja kanalisatsioon),

Ragn-Sells AS (prügivedu) ning Eesti Energia AS (üldelekter). Ühistu kulud kokku moodustasid 2022 a. 14259 €. Makstud kommunaalmaksete summasid (vesi ja kanalisatsioon, prügivedu ja küte) ei ole kajastatud tulude ja kulude aruandes kuluna ega saadud makseid tuluna; neid kajastatakse bilansis vastavalt nõuete ja kohustustena.

2022.a. kulud remondifondist: tasuti Eesti Soojustusprojekt OÜ-le korterelamu rekonstrueerimise põhiprojekti eest 4118,40 € (3.osamakse);

Energystar OÜ-le tehnilise konsultandi lepingu eest 1080 €; kahe kindlustuse kahjujuhtumi eest (veekahjustused) 1166,50 €.

Juhatus tegeleb regulaarselt võlglastega.

Ühistu arveldused toimuvad arvelduskonto kaudu SEB-s. Sularahakassat ühistul ei ole. Ühistul ei ole väärtpabereid ega põhivahendeid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.