EESTI ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTJATE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2137 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 106 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja komme

EESTI ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTJATE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 2137 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 106 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidust

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit (EETEL) on Eestis elektrialal tegutsevate ettevõtjate ning elektriala õppeasutuste vabatahtlik mittetulundusühing, mis asutati 1995. aastal. EETELi liikmed katavad ca 2/3 Eesti elektriehituse turust ning liikmete müügitulu ulatub üle 1 miljardi euroni aastas. Liikmetest ettevõtjad on tööandjaks rohkem kui 6200 elektrialal tegutsevale inimesele. EETEL on elektrikute ja automaatikute kutseandjaks Eestis, kehtivad õigused on antud kuni 2026. aasta lõpuni.

EETELi eesmärk on liikmete ühiste huvide kaitsmine elektriala kutselistes, tehnilistes, ärilistes ja muudes olulistes küsimustes, samuti nii liikmeskonna kui ka kogu elektriala kõrge professionaalse taseme saavutamine ning selle pidev edasiarendamine Eestis ja rahvusvaheliselt.

EETELi põhikirjast tulenevad tegevuse põhisuunad on: • liikmete huvide esindamine ja kaitsmine riigivõimu- ja valitsemisorganites, seadusloomes, suhetes teiste juriidiliste ja üksikisikutega, elektriala ning muude organisatsioonide ja ühendustega; • elektrialast ettevõtlust puudutavate sündmuste korraldamine ja informatsiooni levitamine; • valdkonna uuringud ning sellekohaste soovituste väljatöötamine; • koolituste ja väljaõppe organiseerimine ning elektriala kompetentse tõendavate lubade ja tunnistuste väljaandmine; • elektrialase hariduse edendamisele kaasaaitamine; • valdkonna teadus- ja arendustegevuste, innovatsiooni ning ettevõtluse arengu toetamine; • oma liikmetele kollektiivsete konsultatsioonide, õigus- jm toe korraldamine; • muu tegevus, mis on vajalik EETELi eesmärgi saavutamiseks.

2022. majandusaasta tegevus

Olulisemad tegevused olid järgmised: 1. Juhatuse poolt läbi viidud värbamiskonkursi tulemusel vahetus alates 01.03.2022 liidu tegevjuht, EETELi tegevjuhtimise võttis pikaajaliselt eestvedajalt Märt Viilebergilt üle Kaarel

Jänes.

2. Juhatuse, üksikliikmete, üldkoosoleku ja uue tegevjuhi koostööna toimus strateegiliste suundade kaardistamine, millest tekkisid järgnevateks aastateks strateegilised fookused: • liikmete huvide kaitsmine, lobitegevused; • elektriala töötajate järelkasv läbi turunduse ja mainekujunduse; • liidu sisesuhtlus ja -koostöö ning toimiv kommunikatsioon väljapoole; • valdkonna regulatsioonid, alusnõuded, kutseandmine; • EETEL toimima ja kaasaegseks.

3. Juunikuus valis üldkoosolek EETELile uue 9-liikmelise juhatuse koosseisus: Mart Aguraiuja,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Hulgimüüjate ja tootjate toimkond valis uueks eestvedajaks Nele Valkenklau

28. märtsil toimus võrguehitaja Connecto Eesti ASi võõrustamisel EETELi hulgimüüjate ja tootjate toimkonna kohtumine. Kogukonna ... Loe edasi »
eetel.ee

19. märtsil toimus EETELi välisvõrgu ehitajate toimkonna kohtumine

19.03.2024 toimus EETELi välisvõrgu ehitajate toimkonna kohtumine, mida sel korral võõrustas Onninen AS oma Mustamäe ... Loe edasi »
eetel.ee

EETELi juht: Elektrilevi põhiprobleem ei ole vähene võrgutasu, vaid selle oskuslik kasutamine

Hiljutisel Eesti Päevalehe energeetikakonverentsil rääkis Elektrilevi juht Mihkel Härm sellest, kuidas võrgurikete vähendamiseks on esmane ... Loe edasi »
eetel.ee

Kutsetunnistuse taotlemine ja üleminek pädevustunnistuste süsteemi kaotamisel

Elektrivaldkonnas kompetentsuse tõendamisel ainult kutsesüsteemile ülemineku plaanimisel kaasnes vajadus muuta kehtivaid kutsestandardeid, sh leida lahendus ...
eetel.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.