TARTU LINN, VAKSALI TN 11 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU LINN, VAKSALI TN 11 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1997. aastal asutatud KÜ valitseb rohkem kui 4 miljoni euro eest vara, milles on 64 korteriomandit, mis pakuvad ulualust ja kodusooja enam kui 120 inimesele. KÜ Vaksali 11 tegevuse eesmärgiks on korteriomandite osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Kaasomandiosad on täpsemalt kirjeldatud põhikirjas, nende seisund iga-aastase majanduskava lisana. Meeldetuletusena, et kaasomandiosade majanamine toimub ühiselt kas ühistu kaudu või kõiki kaasomanike koosoleku otsuste alusel.

KÜ-d juhib ja esindab kolmeliikmeline juhatus koosseisus Aleksei Dolgorukov, Tim Kolk (juhatuse esimees) ja Maria Isabel Runnel (juhatus valiti 7. mail 2020 toimunud koosolekul tagasi, volitused kehtivad kuni 7/5/2023). Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. Juhatuse tööd 2022.

aastal kajastavad haldusnetist leitavad juhatuse protokollid. Juhatuse liikmetele tasu ei arvestatud.

KÜ igapäevase majandamisega tegeleb Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ. Maja haldurina tegutses hr A. Pellenen ja raamatupidajana pr Monika

Kukk

KÜ-l oli 2021. aastal üks töötaja: sisekoristuse eest vastutas pr M. Kask. Tööjõukulu kokku oli 2100 eurot. Novembrist 2020 osutab kojamehe-majahoidja teenuseid Vitos Puhastus OÜ (septembrist 2021 Vitos OÜ) (hr V. Miruškov).

Haldus-hooldustasude katteks koguti aruandeaastal ühistu liikmetelt 0,45 €/m² kuus (kokku 1543,5 eurot kuus). Remondifondi koguti 0,50 €/m² kuus, millest u 0,32 eurot m2 kohta kulus olemasolevate laenude tagasimakseks (kokku 1715 eurot kuus, millest u 1100 pangalaenu tagasimakse koos intressidega; alates veebruarist 2023 seoses 6 kuu euribori tõusuga 1251,24).

Renoveerimisprojekt (2020 tehtud projekt) oli ootel, kuna toetusvõimalusi ei avanenud. Meeldetuletuseks, 2020 olulisim töö oli maja renoveerimise projekti tellimine vastavalt eelnevate aastate üldkoosolekute otsustele. K&M Projektbüroo valmistatud projekt on valmis (21 120 eurot + Majadiagnostika OÜ, hr Kuldar Käsper, tehniline konsultant 1 600 eurot). Projekt on tutvumiseks kättesaadav ehitisregistris ehr.ee ja haldusnetis.

2023. alguse saime ka ühe esialgse ehituspakkumuse (Deckol), mille kohselt on projektis sätestatud tööde maksumuseks 2,8miljonit. Sellisel juhul oleks remondifondimakse 4,6 eurot/m2 (laenusumma 2,9M koos vana laenu refinantseerimisega, 30%Kredexi toetus, laenutähtaeg 20a, intress 5%, 10% varu).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.