SAAREPIIGA KOOLITUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 582 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommente

SAAREPIIGA KOOLITUS MTÜ hetkeolukord

Juba 582 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kinnitatud

MTÜ Saarepiiga Koolitus

Üldkoosolekuga 26.06.2023

MTÜ SAAREPIIGA KOOLITUS

Tegevusaruanne 2022 1. Mittetulundusühingu tegevus

MTÜ Saarepiiga Koolituse eesmärgiks on tegutseda heategevusliku organisatsioonina avalikes huvides, mille põhieesmärgiks on soodsate võimaluste loomine laste arendamisel otsustusvõimelisteks, loovateks ja elus hästi toimetulevateks isiksusteks, ning kogukonna üldkultuuriline rikastamine.

1.1 Oma eesmärkide saavutamiseks tegutseb ühing järgmistes valdkondades: 1.2.1 väikelaste kooliks ettevalmistamine ja lasteaiateenuse pakkumine; 1.2.2 lapsehoiuteenuse pakkumine; 1.2.3 laste ja täiskasvanute koolitus esteetika, muusika, terviseõpetuse ja kehakultuuri valdkonnas; 1.2.4 kultuuriprogrammi pakkumine; 1.2.5 kultuuri-; spordi- ja heategevusürituste korraldamine; 1.2.6 üldhariduse pakkumine.

1. 2022 tegevuse ülevaade 2022 tegutsesid MTÜ Saarepiiga Koolituse põhivaldkondades lasteaiateenuse pakkumine - Kesklinna Eralasteaed Naerusuu ja üldhariduse pakkumine - Luce Kool. Mittetulundusühing tegutseb koos haridusasutustega Kuressaares Tallinna 12 hoones.

Rentnikena tegutsevas samas Inspira, Sepps spordikooli, inglise keele ja jalgpalli huviringid.

1.1 Lõpule viidi õuealale planeeritud väikese treeningplatsi ehitus. Suunatud pigem koolilastele.

1.2 Tähtajatu koolitusloa taotlemine

Sügisel viidi läbi koolis välishindamine. Ettekirjutused on valdavalt täidetud ja vaid ühe ettekirjutuse täitmise tähtaeg on jaanuaris 2023 ja loodetavasti saab selle ka täidetud. Siis on ettevalmistused uueks koolitusloa taotlemiseks tehtud.

1.3 Teostati lasteaias Puhhi rühma tualettruumi remont.

1.4 Ümberehituste käigus sai uue ruumi kooli kantselei (kahe töökohaga).

1.5 Seoses toidutoorme hindade tõusule muutus päeva toidu maksumus. Kooli osas lisandus õpilase päevarahale 0,50 senti lastevanemate poolt tasutavana. Lasteaia toiduraha lisa tasub vallavalitsus.

1.6 Planeeritud kooli õppetasu muutmine seoses hindade kallinemine jäi teostamata. Üldine majanduslik seis ei anna õppemaksu tõsta.

1.7 Muutus valla poolne rahastus lasteaiale. Lapsevanemad tasuvad nüüd sama suure summa kui munitisipaalasteaias ja vald tasub õppemaksu vahe lasteaiale.

1.8 Projektitoetustega lisaressursse saadi vaid kahele KIK projektile.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kutse klassiõpetajale

Luce Kool kutsub oma kooliga liituma sõbralikku ja tarka klassiõpetajat Meie koolis on huvitav kõigil ja palju saab õues ka olla – ütlevad lapsed. Ootame sinu C
lucekool.ee

Hei õpetaja, vaata siia!

Luce Kooli õpilase ootavad Sind: Kirjuta meile: lucekool.kuressaare@gmail.com Just nii armsad õpilased meil ongi 🙂
lucekool.ee

Algas avalduste vastuvõtt 2023 sügisel alustavale I klassile!

Avaldusi võetakse vastu elektrooniliselt kooli kodulehe kaudu 1. jaanuar – 1.märts 2023. Kooli sisseastumise vestlused toimuvad märtsis – aprill 2023
lucekool.ee

Armas tugispetsialist, tule meile!

Ootame oma kuuli sõbralikke tugispetsialiste! CV ja motivatsioonikiri palume saata 18. detsembriks aadressile lucekool.kuressaare@gmail.com Küsimuste korral kir
lucekool.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.