KADRINA LASTEKAITSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

KADRINA LASTEKAITSE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ poolt korraldatud õpilasmalev on Kadrina valla koolinoortele suunatud suvelaagri formaat, mille eripäraks on töökasvatuse ja aktiivse vabaaja veetmise ühendamine suveperioodil. Ühendatud on töötamine ja erinevad spordi- ning kultuuritegevused. Vaba aja tegevuste eesmärgiks on ühtse meeskonna loomine. Vajadusel ja võimalusel valla koolinoorte muu huvitegevuste toetamine ja kaasaaitamine, nt korraldatav laager annab võimaluse ennast arendada sisutihedas programmis ja järelvalve all.

Tegevuse eesmärk ja oodatav tulemus: Laste/noorte vaba aeg on sisustatud. Vaba aeg on sisustatud mõttekalt. Sisustatud tegevus parendab noorte käitumist, toetatud on vanemlust ja ühtsustunnet kogukonnas.

2022. aastal laagrit ei toimunud kuid 2023 aastal püütakse siiski 17 aastast traditsiooni jätkata laagri korraldamisega.

MTÜ Kadrina Lastekaitseühing on jätkuvalt tegutsev

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.