RAPLA MAAKONNA PUUETEGA INIMESTE KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

RAPLA MAAKONNA PUUETEGA INIMESTE KODA MTÜ hetkeolukord

Juba 182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rapla Maakonna Puuetega Inimeste Koda asutati 25.augustil 1997.aastal.

Koda tegutseb puuetega inimeste huvikaitse valdkonnas ehk siis esindame ja kaitseme puuetega inimeste huvisid, mille läbi omakorda paraneb puuetega inimeste elukvaliteet, teadlikkus ja kaasatus ühiskonnaellu. Samas oleme puuetega inimesi puudutava poliitika edendamise alaseks maakondlikuks koostöö- ning koordinatsiooniorganiks; korraldame koolitusi ning ühisüritusi.

Eesmärkide täitmisel teeme koostööd Eesti Puuetega Inimeste Kojaga, Raplamaa omavalitsustega, paljude puudespetsiifiliste organisatsioonidega, MTÜ-ga ja kodadega üle Eesti.

Rapla PIK on Raplamaa Tervisenõukogu liige ja osaleb projektis "Inimkeskse hoolekande- ja tervishoiusüsteemi koordinatsioonimudeli rakendamine Raplamaal". Koda oli kaasatud ka maakonna sotsiaalvaldkonna strateegia väljatöötamisse ja Rapla valla sotsiaalvaldkonna arengukava koostamisse. Osalesime EPI Koja koolitustel ja töögruppides.

Koostöö aluseks on avatus ja liikmesorganisatsioonide kaasamine erinevate probleemide lahendamisel.

2022.aasta 31.detsembri seisuga on Kojal kümme liikmesorganisatsiooni.

Koroonaviiruse leviku järgneval aastal aktiviseerus Koja enda aga ka liikmesorganisatsioonide tegevus. Osalesime liikmeskonnaga Kolme Koja koostööseminaril Rakveres, võtsime osa

Raplamaa Tervisenõukogu tööst, osalesime EPIKoja suvekoolis ja mitmete puudespetsiifiliste organisatsioonide suvekoolides, Reumaliidu käimispäeval. Koja suvekool toimus Lokuta puhkekeskuses: saime teadmisi esmaabi andmisest ja kasulikke näpunäited varude kohta, mis kodudes olla võiks. Liikmesorganisatsioonid viisid läbi oma liikmetele erinevaid ettevõtmisi. .

Septembris tähistas Koda 25.tegutsemisaastapäeva, kuhu olid kaasatud ka koostööpartnerid. Puuetega Inimeste päeva tähistasime aktiivse mälutreeninguga ja meeleoluka kontserdiga.

Meie poole pöördunud erivajadustega inimeste probleemidele oleme otsinud lahendusi ja suunanud nõustamisele. Saatsime arvamusi EPIKojale erivajadustega inimeste igapäevaelu puudutavate korralduste kohta.

Edastasime infot ja teabematerjale liikmesorganisatsioonidele ja üldsusele maakonna valdade lehtede ja sotsiaalmeedia kaudu. Aastaringselt korraldasime erinevaid kultuurisündmusi ja ekskursioone.

Rapla Kojal on oma koduleht ja FB leht.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Erivajadustega inimestele õigusnõu andmist jätkab Eesti Puuetega Inimeste Koda

Puude raskusastet omavad inimesed saavad esmast tasuta õigusnõu Eesti Puuetega Inimeste Koja vahendusel. Justiitsministeeriumi toetusel annab 2025nda aastani pu
raplakoda.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.