RAHVASPORDIKLUBI KUUSE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 187 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

RAHVASPORDIKLUBI KUUSE MTÜ hetkeolukord

Juba 187 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 25 korda.

Tegevusaruanne 2022

Põhitegevus

Rahvaspordiklubi “Kuuse” pakub organiseeritud sportimisvõimalusi kõigile tervisest ja liikuvast eluviisist lugupidavatele inimestele.

Klubi haldab Laagri spordihalli, mille kasutamiseks on sõlmitud Saue Vallavalitsusega ruumide tasuta kasutamise leping, mis on tähtajatu.

Multifunktsionaalses saalis on võimalik mängida kõiki pallimänge peale saalihoki.

Klubi põhilised spordialad on sulgpall, korvpall ja rühmatreeningud.

Olulised sündmused 2022 aastal

Klubi tegevust juhtis 3-liikmeline juhatus. Aruandeaastal toimus üks juhatuse koosolek. 10.01.2022 kinnitati klubi eelarve ning arutati majandusküsimusi. Juhatuse tööd ei tasustatud.

Klubi tööd segasid juba teist aastat koroonapiirangud, mis jätsid jälje ka sporditegevusele ja klubi majanduslikule olukorrale.

Aruandeaasta algul oli klubil 147 liiget. Aasta jooksul kahanes liikmete arv põhiliselt sulgpallisektsiooni noorte suure voolavuse tõttu. Seisuga 31.12.2022 oli klubis 129 liiget.

Kõige arvukam oli endiselt sulgpallisektsioon, kus 31.12.22 seisuga on 82 liiget ja 42 olid noorliikmed.

Klubi tegevusele avaldas mõju ka elektrihinna suur tõus.

Ülevaade tööjõukuludest 2022. aastal töötas klubis kaheliikmeline personal - tegevjuht ja osalise tööajaga administraator-koristaja, kes töötas käsunduslepingu alusel.

Aasta jooksul töötas klubis käsunduslepingu alusel üks rühmatreener kelle koormuseks oli kaks treeningtund nädalas.

Klubi tööjõukulud kokku olid 2022 aastal 27 544 eurot (2021 aastal 23 420 eurot ) s.h. aeroobikatreenerite töötasud olid 2 965 eurot (2021.a. 2 308 eurot)

Ülevaade sektsioonide tegevusest

Klubi noorte sulgpallisektsiooni treeningtunnid toimusid kahel päeval nädalas ja kolmes rühmas.

Noortel oli võimalus valida ühe või kahe treeningkorra vahel nädalas, kusjuures treeningtundide pikkus kahel nooremal rühmal oli 60 min ja edasijõudnutel 90 min.

Noorte sulgpalli propageerimiseks korraldati augustis lastele kuus tasuta tutvumistreeningut ja läbi treeningaasta olid uutele liitujatele esimesed tutvumistreeningud ning kõigile lastele ka koolivaheaegadel toimuvad treeningud tasuta.

Noormängijatele klubisiseseid turniire 2022 a ei toimunud, kuid tugevamad noormängijad osalesid erinevate sulgpalliklubide noorteturniiridel.

Jätkusid sulgpalli koolitustunnid täiskasvanutele, kus osales 9 kuu vältel osales 12 harrastajat. Täiskasvanud harrastajatel oli võimalus mängida nädala jooksul 9 treeningtunnis (a`90 min).

Koos klubi liikmetega oli sulgpallimängijaid meie hallis hooaja jooksul ca 120.

Klubi täiskasvanud harrastajatele toimus vaid sügisturniir. Klubi harrastusmängijate võistlemisvõimalused olid võrreldes 2021 a. paremad ja meie mängijad esinesid tublilt ka Saue valla meistrivõistlustel, kus saavutati võistkondlik esikoht.

Klubi korvpallisektsiooni treeningupaigaks oli endiselt kahel korral nädalas Laagri spordihall ja jätkuvalt renditi korra nädalas võistluste jaoks

Laagri Haridus-ja Spordikeskuse saali.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Sulgpalli koolitustunnid täiskasvanutele

Täiskasvanud sulgpalliharrastajad on oodatud meie klubis toimuvatesse koolitustundidesse. Koolitustunnid toimuvad esmaspäeviti 17:30-19:00. Treener Tauno Toomin
kuuseklubi.ee

Tasuta tutvumistunnid sulgpallihuvilistele lastele

Tasuta tutvumistunnid sulgpallihuvilistele lastele toimuvad Laagri spordihallis 21., 23., 28. ja 30. augustil 2023 kahes vanuserühmas: Tundide pikkus 60 minutit
kuuseklubi.ee

Spordihall avatakse 4. septembril 2023

Head spordisõbrad! Rahvaspordiklubi “Kuuse” spordihall on huvilistele sportimiseks taas avatud alates 04.09.2023. Ootame kõiki trennidesse. Parimate soovidega R
kuuseklubi.ee

Uus hinnakiri

Head spordisõbrad! Anname teada, et alates 1. oktoobrist 2022 kehtib Rahvaspordiklubi “Kuuse” uus hinnakiri. Anname endast parima, et hoida hinnatõus minimaalse
kuuseklubi.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.