EESTI MAAÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1081 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommen

EESTI MAAÜLIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1081 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 100 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Eesti Maaülikooli Spordiklubi tegeleb ülikooli spordibaasi haldamise ja üldiste sportlike eluviiside propageerimisega. Oma tegevuses keskendutakse klubiliikmete ja Eesti Maaülikooli liikmeskonna spordialase tegevuse arendamisele ning toetamisele ja ülikooli ning üliõpilasspordi esindamisele nii Eestis, kui rahvusvahelises spordiliikumises.

Üldjuhtimine ja spordihoone 2022 aasta oli pandeemiajärgne taastumisaasta. Klientide aktiivsus ning hulk kasvas aga endiselt jätkus igasugune majanduslik surve ja energiahindade pidev kasv. Inflatsioon ja üleüldine hindade tõus on tekitanud olukorra, mille tõttu oli vaja korrigeerida hinnakirjasid. Eesti

Maaülikooli juhtkond otsustas seda teha võimalikult minimaalselt ning eesmärk oli seeläbi saada tulukasv kliendibaasi suurenemise arvelt.

Saavutati 2021 aastal seatud eesmärgid, suurendada teatud passiivseid sissetulekuid.

Jätkus väga kuluefektiivne majandamine ning säilis juhtimisstiil, kus üritame kohaneda turul toimuvaga ja vältida liigsete kulude teket.

Sport

Eesti Maaülikooli instituutide vaheliste meistrivõistluste etappe 2021/2022 hooajal planeeriti üheksa. Üle mitme aasta õnnestus piirangute puuduse tõttu ka kõik etapid korraldada.

Spordiklubi esindusvõistkonnad osalesid alaliitude poolt korraldatavatel Eesti meistrivõistlustel. Saalihoki mees- ja naiskond meistriliigas, võrkpallimeeskond esiliigas ja korvpallimeeskond esiliigas. Individuaalspordiala esindajatena osalesid spordiklubi maadlejad maadluse alaliitude võistlustel.

Meeste võrkpalli esiliigavõistkond saavutas 2021/2022 hooajal põhiturniiril 5. koha ning veerandfinaalidest edasi ei pääsetud.

Korvpallimeeskond saavutas Eesti meistrivõistluste esiliigas põhiturniiril napilt 8. koha. Edestades korvivahega 10. ja 11. kohta. Play-offides tuli minna vastamisi turniiri põhifavoriidi Tere Kadrina Karudega, kellele kaotati ja säilitati 8. koht.

Vaatamata noorenenud koosseisule saavutati PAF Meeste meistriliigas 2021/2022 hooajal põhiturniiri 3. koht ning kohamängudel kinnistati see pronksmedaliga.

PAF Naiste meistriliigas 2021/2022 hooajal põhiturniiril saavutati 2. koht ning hõbemedal. Aasta teises pooles tekkis võimalus 2022/2023 hooajal mängida Eesti-Läti naiste ühisliigat, mis võeti väljakutsena vastu.

Lõuna-Eesti regioonis on saalihoki oma tuntuselt kõige tugevamini esindatud Tartus ja kõrgeimal tasemel mängimine aitab sellele kaasa.

Keskmiselt oli kodumängudel pealtvaatajaid ca 50 ning lisaks kodumängudega seotud mängijaid, personali, treenereid ca 45 inimest.

Spordikool

Saalihokikoolis kasvas aasta jooksul õpilaste arv ning aktiivseid õppureid oli aastalõpu seisuga umbes 105. Maadluses osales õppetöös ligi 27 last, mis on rohkem eelneva perioodiga. Lähtudes juhtkonna strateegiast, ei muudetud spordikoolide õppetasusid, et seeläbi hoopis suurendada laste arvu rahakotisõbralikema hindade näol.

Saalihokikoolis toimuvad treeningud nii Eesti Maaülikooli Spordiklubi spordihoones ning neljas koolis Tartus. Eri vanusegruppide juhendamiseks on 4 treenerit, kes kaasavad ja koolitavad oma käe all treeneriteks ka vanemaid õpilasi. Lisaks oleme pakkunud praktikavõimalust kehakultuuri

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.