TARTU HARIDUSTÖÖTAJATE LIIT

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 580 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommente

TARTU HARIDUSTÖÖTAJATE LIIT hetkeolukord

Juba 580 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Põhikirja kohaselt on Tartu Haridustöötajate Liidu eesmärgiks liikmete töö- ja kutsealaste, majanduslike ja sotsiaalsete õiguste ning huvide esindamine ja kaitsmine, haridusalase töö kvaliteedi parandamine.

Põhikirjas toodud eesmärkide saavutamiseks oli Tartu HTL tegevuseks 2022.-ndal aastal tööõiguse- ja ametiühingutegevuse aluseid tutvustava koolituste korraldamine liitu kuuluvates ametiühingu osakondades 26 haridusasutuses nii ametiühingu liikmetele kui liikmeskonda mittekuuluvatele haridustöötajatele. Lisaks korraldati koolitusi allorganisatsioonide/osakondade tegevust koordineerivatele usaldusisikutele.

Tartu HTL on Tartu õpetajate väljundiks sotsiaaldialoogi pidamises Tartu Linnavalitsusega. 2022. aastal sõlmiti Tartu HTL ja Tartu LV vahel haridustöötajate töö- ja palgatingimusi reguleeriv kollektiivleping.

Majanduskulud on seotud liidu keskkontori haldamisega aadressil Lutsu 14a, Tartu. Samuti ametiühingu õppeklasside või ametiühingu nurgakeste sisustamisega 25 haridusasutuses, kus vastavalt põhikirjale on Tartu HTL -i osakonnad (algorganisatsioonid).

Tartu HTL kuulub katusorganisatsiooni Haritlaste Ametiühingu kaudu Eesti Ametiühingute Keskliitu ja osaleb aktiivselt keskorganisatsiooni tegevuses. Tartu HTL on samuti vabahariduslikku koolitust edendava organisatsiooni Avatud Hariduse Liit liige.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.