TALLINNA KURTIDE SPORDISELTS TALKUR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TALLINNA KURTIDE SPORDISELTS TALKUR MTÜ hetkeolukord

Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldandmed.

Aasta algus 01.01.2022.a.

Aasta lõpp 31.12.2022.a.

Registrikood 80044916

Aadress Nõmme tee 2, Tln 13426 e-post: talkur93@gmail.com

TKS „Talkur“ president, juhatuse liige Edgar Liim

Põhitegevus on liikumisharrastuse propageerimine, õppe-treeningtundide, seltsi meistrivõistluste, spordimängude, rahvusvaheliste meistrivõistluste, kokkutulekute, laagrite ja seminaride korraldamine ning Eesti Kurtide Spordiliidu meistrivõistlustel ja rahvusvahelistel spordiüritustel osalemine.

Tallinna Kurtide Spordiselts "Talkur" 2022. a. majandusaasta aruanne EMTAK kood 9312 spordiklubide tegevus.

I Staatus

Tallinna Kurtide Spordiselts „Talkur” asutatati Eesti Vabariigi mittetulundusühingute seaduse alusel 02.detsembril 1993.a. Selts kanti mittetulundusühingute registrisse Tallinna Linnakohtu registriosakonnas 10.augustil 1994.a. Registreerimisnumber 01823979. Põhikirja muudatused ja täiendused on sisse viidud seltsi üldkoosolekul 07.märtsil 2001.a., üldkoosolekul 15.jaanuaril 2006.a., üldkoosolekul 03.märtsil 2007.a. ja viimati üldkoosolekul 25.mail 2022.a.

II Liikmeskond

Seisuga 31.detsember 2022.a. on Tallinna Kurtide Spordiseltsis “Talkur” (edaspidi selts) 84 liiget.

III Juhatus

TKS „Talkur“ juhatuse koosseisu kuuluvad Edgar Liim (esimees), Sergei Matvijenko, Alexandr Sheleg jr, Martin Sepp ja Kairit Olenko.

IV Koosolekud

Juhatus pidas 2022.aastal 8 koosolekut. Koosolekutel on arutatud järgmisi põhiküsimusi: võistluste korraldamine ja sellega seotud eelarvest, kalenderplaani muutustest, 2023.a. tulude-kulude aruande kinnitamine, 2023.a. pearahade taotlemisest, 2023.a.

spordiürituste kalenderplaani projektist, parimate sportlaste kinnitamisest jne.

V Koosseisud

NIMI AMET Töötajate arv Ametkohtade arv

Edgar Liim - juhatuse esimees 1 1,0

Sergei Matvijenko - treener-õpetaja 1 1,0

VI Rahastamine

TKS „Talkur“ tegevuse finantseerimiseks on saadud rahalisi vahendeid Tallinna Noorsoo- ja Spordiametilt, Eesti Kurtide Spordiliidult, liikme- ja osavõtumaksudelt ning muudest laekumistest.

VII Tegevus

Selts on korraldanud 9 meistrivõistlusi: bowling, discgolf, minigolf, sulgpall, välkmale, kart, ujumine, noolemäng, saali mitmevõistlus.

Mõned planeeritud üritused on ära jäetud seoses vähese huvi tõttu ära.

Traditsiooniliselt jätkasime osalemast saalihoki sõpruskohtumistel Pärnu KSS Eero meeskonnaga.

Selts on osalenud vabariiklikest (Eesti Kurtide Spordiliidu) meistrivõistlustest järgmistel aladel: kabe, suusatamine, võrkpall, sisekergejõustik, orienteerumine (tava ja sprint), kergejõustik, bowling, korvpall, rannavõrkpall, sulgpall, discgolf, 3x3 korvpall, murdmaajooks, noolemäng, kiirmale.

Selts on läbi viinud tervise- ja harrastusspordiringe järgmiselt: võrkpall (kaasa arvatud kõik pallimängud), kergejõustik, bowling.

Edgar Liim

Talkur

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

20.aprillil toimusid Talkur rahvusvahelised bowlingu võistlused üksikaladel.

Kõik kokku oli 29 osalejaid. Naiste seas tuli meistriks Sirie Luik (Kaar). Eli Haga jäi kolmandaks. Meeste hulgas võitis võimsa 1330 summaga Mihkel Püss (Talkur
talkur.ee

Talkur A tuli Eesti Kurtide Spordiliidu võrkpalli MVil teiseks kohaks

23.märtsil, Laupäeval Paides, meie 2 Talkuri võistkonda osalesid Eesti Kurtide Spordiliidu võrkpallimeistrivõistlustel. EKSLi MVil osalesid kokku kolm meeskonda
talkur.ee

Tallinn tunnustas parimaid noorsportlasi

14.veebruaril tunnustati silmapaistvate sportlike saavutuste eest Tallinna parimaid noorsportlasi ja nende treenereid. Taaskord on rõõm tõdeda, et tunnustuse sa
talkur.ee

EPK kergejõustiku tulemused

Meie Talkuri liikmed osalesid EPK kergejõustiku meistrivõistlusel. Talkur liikmed said head saavutused. Talkuri liikmetest osalejad, olite tublid 🙂 Vaata tulemu
talkur.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.