STUUDIOTEATER ILMARINE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

STUUDIOTEATER ILMARINE MTÜ hetkeolukord

Juba 225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

6.oktoobril 1989 avati teater Ilmarine etendusega „Pühakirjas on öeldud“ Oskar Lutsu näidendi „Soo“ ainetel. Teatri toetajaks aastatel 1989-1992 oli kombinaat „Kreenholmi Manufaktuur“. 1874. aastal asutati kombinaadis Narva Eesti Seltsi Ilmarine, mida juhtis Hans Ots, Georg Otsa vanaisa.

MTÜ Stuudioteater „Ilmarine“ oli loodud missiooniga tutvustada vene lastele eesti kultuuri, olmet ja traditsioone eelkõige eesti muinasjuttude lavastamise kaudu. Stuudioteater „Ilmarine“ töötab selle nimel, et teatrikunst oleks kättesaadav kõigile, sõltumata sotsiaalsetest, etnilistest ja geograafilistest tingimustest.

Teatri mängukava põhiosa moodustavad etendused, mis on mõeldud lastele vanuses 2 kuni 12 aastat.

Teatri piletihind oli üsna madal, kuid siiski on olnud pidev vajadus tasuta etenduste järele lastele vaesematest peredest, teatrit külastas 2022.aastal 598 inimest vaesematest peredest tasuta.

Olles tihedalt seotud ka teiste rahvuste loominguga, peab teatri kollektiiv oma repertuaari aluseks ikkagi eesti folkloori. Stuudioteater „Ilmarine“ viib läbi eksperementaalset tööd originaalse repertuaari koostamisel, organiseerib näitlejate enesetäiendamist, püüab leida uusi lavavõimalusi.

2022. aastal esitas Stuudioteater „Ilmarine“ 164 etendust ja 4 meistriklassi, mida külastasid 7565 inimest järgnevates linnades: Narva, Narva-Jõesuu, Sillamäe, Oru, Kohtla-Järve, Jõhvi, Kiviõli, Aseri, Tallinn,

Maardu, Paldiski, Rummu, Kallaste, Viljandi, Valga.

Kokku lavastus 13: „Kuidas Rebane ja Jänes sõpradeks said“ – uuslavastus „Aastavahetuse askeldused“ – uuslavastus „Kuke seiklused“ (mokša muinasjutt) „Kiusakas kits“ (vadja muinasjutt) „Kasepuu kingitus“ (ingeri muinasjutt) „Kaks naabrinnat“ (eesti muinasjutt) „Laisk Liisu“ (eesti muinasjutt) „Ahvikese seiklused“ „Tark Hiireke“ „Väike Siil“ „Tuisuemand“ „Uusaasta lugu“ „Metsavaimud ja teadmiste kohver“

XXV Rahvusvahelisel Nukuteatrite festival Viljandis „Teater kohvris“, Viljandi, 20.mail 2022.a., etendus „Väike Siil“.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.