HÄNDIKÄPP MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 659 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

HÄNDIKÄPP MTÜ hetkeolukord

Juba 659 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldandmed

MTÜ „Händikäpp“ on 1994. aastal loodud avalikes huvides tegutsev vabaühendus, mille eesmärgiks on toetada kõigi inimeste õigust olla iseseisev. Huvikaitseühenduse missiooniks on toetada iseseisvuse ja koostöö väärtustajaid läbi eneseteostuse.

Meie kodulehe aadress:(http://www.handikapp.ee).

MTÜ Händikäpp põhikirjalised eesmärgid: • toetada iga inimese õigust olla iseseisev; • jälgida puudega inimeste õigusi puudutavate õigusaktide väljatöötamist, täitmist ja vajadusel sekkuda; • osaleda puudega inimesi puudutavate uurimuste esmatähtsate valdkondade määramises, uurimuste läbiviimises ja tulemuste analüüsis; • julgustada inimesi aktiivselt osalema organiseeritud ühistegevuses.

Seega on ühenduse põhieesmärgiks aidata kaasa inimõiguste kaitsele. Erilist tähelepanu pööratakse puudega inimeste õiguste kaitsele. MTÜ „Händikäpp“ peab oma tugevuseks erinevate puudeliikide esindajate ja ka puudeta inimeste koondamist selle nimel, et kõigil oleks võimalik elada iseseisvalt ja otsustada oma elu üle. Eesmärkide elluviimiseks korraldatakse koolitusi, ümarlaudu, aktsioone ja sotsiaalseid oskusi arendavaid üritusi. Püsivalt tehakse koostööd omavalitsuste ning riigiasutustega.

Tegevus 2022. a. oli ühenduse 28. tegevusaasta. Olulised tegevusvaldkonnad: • isikliku abistaja teenuse pakkumine ja arendamine • huvikaitsetöö • puudega inimeste ja nende lähedaste õigusalane nõustamine • rekreatsioon, mitteformaalne õpe

MTÜ Händikäpp võitis Tartu LV korraldatud riigihanke „Isikliku abistaja teenus 2022“ ja vastavalt

Tartu LV-ga sõlmitud hankelepingule, osutas teenust 01.01.2022 – 31.12.2022. 2022. aastal osutati teenust 50 kliendile. Aasta jooksul, töötas isiklike abistajatena kokku 115 inimest. Teenust osutati 70 594,50 tunni ulatuses. Töötasu on makstud isiklikele abistajatele, isikliku abistaja teenuse koordinaatorile, raamatupidajale. Tööjõukulud olid 2022. aastal kokku 479 452 - €.

MTÜ "Händikäpp" ei maksa töötasu juhatuse liikmetele juhtimise eest.

MTÜ „Händikäpp“ liikmed suhtlevad omavahel palju interneti vahendusel, sh. Skype, e-post,

Facebook. Lisaks on paljud neist olnud aktiivsed osalejad teistes ühendustes ning aidanud oma tegevuse kaudu kaasa Händikäpa eesmärkide elluviimisele.

Alates 26.06.2019 on MTÜ Händikäpp kontor aadressil: Teguri 26b, Tartus. Nendes ruumides viidi läbi ka juhatuse koosolekud.

Alates 2022 aasta aprillikuust teeme koostööd Advokaadibürooga DEM OÜ. Kellega koos oleme mitmeid abivajajaid edukalt aidanud. MTÜ Händikäpp kaudu saab jätkuvalt puudega inimene vajadusel nõustamist ja abi täiendavate taotluste ja vaiete esitamisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Üldkoosolek ja sünnipäev

Tere,Käpikud! Tuletan meelde,et oootame teid 21.oktoobril 2023 kell 14.00 Händikäpa üldkoosolekule ja sünnipäevale Teguri 26b! Koosoleku  päevakord:  1. Koosole
handikapp.ee

Aprillikuu aruandeid ootame enne 02.05.23 kl.14.00

Tere! Aprillikuu lõpeb pika nädalavahetuse ja maipühaga. Seetõttu ootame isikliku abistaja teenuse aruandeid MITTE HILJEM KUI TEISIPÄEVAL, 2.05.23, KELL 14.00.
handikapp.ee

Üldkoosolek, loodusmuuseum, piknik

Kutsun Teid kõiki Händikäpa kevadisele üldkoosolekule. Otsustasime sel korral vahetada üldoosoleku tavalist miljööd ja see toimub mitte kontoris vaid hoopis muj
handikapp.ee

Isikliku abistaja teenuse aruanded

Head kliendid, isiklikud abistajad Rõõmsat Eesti  Vabariigi aastapäeva! Seoses aastapäeva ning kahjuks ka viirustega, on meie kontor 23.02.23 suletud. Kiiret te
handikapp.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.