PÄRNU GIIDIDE ÜHING MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommente

PÄRNU GIIDIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 600 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu Giidide Ühingu tegevusaruanne 2022. aastal

Pärnu Giidide Ühing jätkas 2022. aastal oma plaanipärast tegevust.

Aasta lõpu seisuga on ühingus 40 liiget.

Juhatus (Annika Tamm-juhatuse esimees; Imbi Vesik, Ene Kübarsepp ja Ester Preimann) jätkas oma teist tegevusaastat.

Atestatsioonitunnistust pikendas giidipäeviku alusel järgmiseks viieks aastaks 5 giidi. Leelo

Toom tegi giidipäevikule täienduseks ka soome keelse linnatuuri.

Esimene üldkoosolek toimus Tervise Paradiisis giidide päeval 21.veebruaril, kus juhatus andis aru eelmise aasta tegevusest/tulemustest.

Giidide päeva eelneval päeval 20.veebruaril kinkisime linnarahvale tasuta tuure linnaliinibussidel nr.10 ja 17. Saime esmakordse kogemuse giidida tavalistel linnaliinibussidel, mis tuli enamusele reisijatele ka toreda üllatusena. Leidus ka hulgaliselt reisijaid, kes olid eelnevalt reklaami lugenud ja sõitsid teadlikult sel päeval nimetatud bussides. Tagasiside oli väga positiivne.

29.märtsil toimus Punases tornis kohtumine Erriet Kuldkepiga, kelle loeng “Pidu sinus eneses” motiveeris meid eneses ja enda ümber positiivsust leidma.

Pärnu päeva raames korraldasime koostöös linnavalitsusega veelkord giidituurid linnaliinibussides.

Aasta jooksul korraldati ühingu liikmetele erinevaid külastusi, kohtumisi, õppereise.

Mais sõitsime Häädemeestele, kus meie kolleeg Kaire Käära korraldas giididele kogu päeva meeldejääva ürituse.

Juuni alguses oli meil omakorda vahva kohtumine Pernaueri pruulikojas.

Ka 2022.aastal osalesime Pärnu linnavalitsuse poolt välja kuulutatud konkursil “Like A Local”, kus otsiti suveks linnatuuride korraldajat. Seekord saatis meid edu ja jätkasime linnavalitsuse finantsilisel toel teematuure “Pärnu pajatab...” raames. Seekord toimusid tuurid laupäeviti 4.juunist kuni 27.augustini.

Sel aastal lisandus mitmeid uusi teematuure, mis pakkusid nii linnarahvale kui turistidele suurt huvi, Kokku osales “Pärnu pajatab...” tuuridel 244 huvilist (võrreldes 2021.a. +93 in.).

Projekti raames tegime tihedat koostööd kõigi nelja Pärnu muuseumiga.

Sügisene esimene kokkusaamine oli SPA hotellis “Wasa”, kus tutvustati meile EAS-i tegevust ja

Pärnu turismi turunduse uuendatud turunduspõhimõtteid.

Sügisene õppereis “Räätsamatk ja pärandkultuur Soomaal” toimus 22.oktoobril, millele kutsusime kaasa ka teisi turismiasjalisi.

Sügisel sai meie ühing väga toreda üllatuse osaliseks, olime nomineeritud Pärnumaa Aasta turismiarendaja tiitlile, mille ka võitsime.

Pärnu Giidide Ühing MTÜ

Juhatuse liikmed

Annika Tamm, Imbi Vesik, Ene Kübarsepp, Ester Preimann

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Turismiarendus 2024: mis on tulemas?

Autor: Merilin Mäe, Pärnu Linnavalitsus Uuendatud: 11.03.2024 Koolitused, kohtumised ja olulised sündmused sel aastal Pärnu Linnavalitsuse turismiarendustiim tö
visitparnu.com

Koostööseminar “Valmistume hooajaks vol 21” 12.04.2024

12. aprillil toimub taas traditsiooniline üritus, mis toob kokku turismiga seotud inimesed üle kogu Pärnumaa. Seekord kohtume linnakärast eemal ning sõidame Soo
visitparnu.com

Taliujumise Festival Pärnu rannas 20.04

Paneme üheskoos pikale talvele ja taliujumise hooajale ekstreemselt laheda punkti ning oleme valmis Pärnu rannahooajaks! Taliujumisest on saanud populaarne hobi
visitparnu.com

Turismiasjaliste ümarlaud 6. märtsil 2024

Pärnu Linnavalitsus korraldas 6. märtsil turismiasjaliste ümarlaua “Toiduturismi järgmised ampsud” ESTONIA Resort & Hotel Spa 6. konverentsisaalis.Kohtumisel os
visitparnu.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.