EESTI RADIOLOOGIA ÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 618 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

EESTI RADIOLOOGIA ÜHING hetkeolukord

Juba 618 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Radioloogia Ühing (reg.kood 80048498) 2022. a. majandusaasta tegevusaruanne.

Eesti Radioloogia Ühing (ERÜ) on oma eesmärgiks seadnud radioloogia edendamise ning oma liikmeskonna ametialaste huvide kaitse, erialaste teadmiste tõstmise ja seltsielu arendamise.

ERÜ tegevuse kajastamine ning liikmetele ja teistele radioloogiast huvitatule info edastamine toimus 2022.a. regulaarselt läbi internetilehe www.ery.ee, regulaarsete infokirjade ja ühingu ürituste.

Eesti Radioloogia Ühing kui radioloogia valdkonna spetsialistide ühendus on oma tegevuses keskendunud radioloogia edendamisele peamiselt läbi oma liikmetele täiendkoolituse pakkumise, radioloogide pädevuse hindamise ja osalemise radioloogiat puudutavate õigusaktide täiendamisel.

ERÜ viis ellu põhikirjas ettenähtud tegevusi läbi ühingu juhatuse, arengunõukogu, komisjonide, ametlike esindajate ja aktiivselt ühingu tegevustes osalevate liikmete.

ERÜ andis 2022.a jooksul korduvalt tagasisidet riiklikele seisukohtadele, konsulteeris erinevaid ametiasutusi (sh Sotsiaalministeerium,

Keskkonnaministeerium, Eesti Haigekassa, Terviseamet, SA Pildipank jt) seoses kiirguskaitse, radioloogiliste sõeluuringute, ravijuhendite, radioloogia eriala arengusuundade ja uute tehnoloogiate rakendamise, riikliku koolitustellimuse ja mahtudega.

ERÜ korraline üldkoosolek toimus 2022.a maikuus Viljandis.

ERÜ arengunõukogu kogunes 2022.a maikuus Viljandis.

ERÜ juhatus pidas 2022.a jooksul igakuiselt veebipõhiselt koosolekuid, mis vastavalt aktuaalsetele teemadele ning Balti Radioloogia Kongressi tegevusi arvestades toimusid vastavalt vajadusele ka tihedama intervalliga.

ERÜ korraldas 2022.a kevadel ja sügisel regulaarse radioloogidele suunatud erialase pädevuse hindamist. Hindamist taotlenud radioloogide dokumendid vaatas läbi ja langetas otsuse ERÜ pädevuse hindamise komisjon.

ERÜ 2022. aasta suurprojektiks oli Baltimaade Radioloogia Kongressi korraldamine Tallinnas. Koostöös lepingulise partneriga (Reisieksperdi

AS) korraldasime rahvusvaheline erialase kongressi, kus osales üle 700 eriala spetsialisti ning radioloogia valdkonna ettevõtete esindaja. Kõrgel tasemel teaduslik ja hariduslik kongress oli edukas ning tagasiside positiivne. Taotlesime edukalt kongressi läbiviimiseks toetust Ettevõtluse

Arendamise Sihtasutuselt. Kongressi korraldamise finantseerimiseks kasutasime saadud toetust, osavõtutasusid ning kongressi näitusepinna müügitulu.

ERÜ kandideeris edukalt Sotsiaalministeeriumi poolt korraldatud väikehankele ning koostas valitud ekspertidest töörühmaga juhendi „Kompuutertomograafiliste uuringute teostamisprotokollid kasvajalise haigusega patsientide uurimisel“. Dokument on osa riiklikust vähitõrje kavast ning kasutamiseks kättesaadav ERÜ kodulehel.

Samuti osales ERÜ läbi määratud esindajate tegevuste Euroopa Radioloogia Ühingu erinevates töörühmades, Euroopa Eriarstide Ühenduse radioloogia valdkonna esindusorganite töös ning Rahvusvahelise Aatomienergia Agentuuri radioloogia ning kiirguskaitsega seotud projektides.

Töötasusid maksis ERÜ töövõtulepingute alusel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ERÜ õppepäev ja üldkoosolek

19.aprillil 2024 toimub Otepääl Pühajärve SPA hotellis ERÜ kevadine õppepäev ja üldkoosolek. Seekordsel üritusel keskendume maksale. Nagu tavaks on saanud, orga
ery.ee

Pädevuse hindamine kevadel 2024

Pädevuse hindamise 2024. aasta kevadise vooru dokumentide esitamise tähtaeg on 1.mai 2024. Täpsem info on siin.
The post Pädevuse hindamine kevadel 2024 appeare
ery.ee

Üritused 2024

22.03.2024 PERH-i interdistsiplinaarne koostööseminar “TORU” 19.04.2024 ERÜ kevadine õppepäev Pühajärve SPA ja Puhkekeskuses. Läbivaks teemaks saab olema “maks”
ery.ee

Liikmemaks 2024

ERÜ liikmemaks 2024. aastal: täisliige (töötav radioloog) – 80 EUR/aastas (ERÜ ja ESR liikmesus) resident – 35 EUR/aastas (ERÜ ja ESR liikmesus) insener/füüsik
ery.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.